Αντώνης Ρέμος: Τι αποκαλύπτει για τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη

Λίγο πριν φύγει για την περιοδεία του στην Αυστραλία ο Αντώνης Ρέμος μίλησε σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό. Ανάμεσα σε άλλα, αναφέρθηκε και στον καλό του φίλο Παντελή Παντελίδη που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο πριν από περίπου δύο μήνες.Σε αυτό το ταξίδι άλλωστε είχαν προγραμματίσει να πάνε μαζί, πριν συμβεί το δυστύχημα. Η πρώτη συναυλία μάλιστα, στη Μελβούρνη, θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του.

Ο τραγουδιστής απάντησε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη για τις φήμες που τον θέλουν να ερμηνεύει τα ακυκλοφόρητα τραγούδια του Παντελή. “Δεν παίζει κάτι τέτοιο. Επειδή είμαι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος και δεν θα ήθελα να τσαλαβουτάω επιφανειακά σε τέτοιες δύσκολες καταστάσεις”, είπε ο Αντώνης στον Sfera.

Και συνέχισε: “Με τα τραγούδια του Παντελή αλλά και του Αντώνη Βαρδή, δεν θα ήθελα, για δικό μου αυτοσκοπό, να πάρω τη δημοσιότητα με τον ξαφνικό θάνατο κάποιων ανθρώπων. Το να πάρω εγώ την επιτυχία, να πάρω δύο τραγούδια του Παντελή, δύο τραγούδια του Βαρδή και να κάνω καινούριο δίσκο το θεωρώ τσαπατσουλιά, άρπα κόλλα. Όταν θα γίνουν αυτές οι δουλειές που θα τιμούν τους καλλιτέχνες αυτούς, θα γίνουν ολοκληρωμένα, συντονισμένα!”

“Τα τραγούδια του Παντελή, η στιγμή που θα βγούνε, όταν επουλωθεί η πληγή μέσα μας, εμάς τους καλλιτέχνες που ζήσαμε δίπλα του και τον αγαπήσαμε και τον στηρίξαμε, όταν θα έρθει η στιγμή να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο καλλιτέχνη, θα το κάνουμε ολοκληρωμένα όλοι μαζί! Τίποτα πρόχειρο! Τίποτα για προσωπικό όφελος του καθενός”, είπε κλείνοντας.

Read More

And More