10 beauty corners που μας δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε (τουλάχιστον σήμερα)!

It never gets old και ναι, αυτό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας θέματα! Πιστεύουμε ακράδαντα, λοιπόν, ότι η αισθητική είναι κάτι που καλλιεργείται και πως αν έχεις τις σωστές προσλαμβάνουσες θα φτάσεις κάποια στιγμή αισθητικά στο σημείο που θες! Γι’αυτό ακριβώς φροντίζουμε να ψάχνουμε εντατικά ωραίες εικόνες. Ωραίες εικόνες που έχουν να κάνουν με την ομορφιά γιατί εδώ είναι μια beauty στήλη.

Καθημερινά, λοιπόν, μπαίνουμε στο Pinterest και αναζητάμε μερικές (πολλές… μερικές!) από αυτές. Σήμερα απλώς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σου το υλικό που κάναμε Pin!

Ακολουθούν, λοιπόν, δέκα beauty corners που δεν χορταίνουμε να χαζεύουμε σήμερα. Πάρε ιδέες και υιοθέτησε στοιχεία για να ομορφύνεις τον χώρο σου. Γιατί μετά από όλες αυτές τις μέρες στο σπίτι που βλέπεις ξανά και ξανά το ίδιο σκηνικό (τουλάχιστον ένα μεγάλο μέρος) έχεις ανάγκη από κάτι που θα σε ανανεώσει. Σωστά;

  1. Color co-ordination

Τίποτα δεν μπορεί να δώσει καλύτερο αποτέλεσμα σε μια beauty γωνιά (που αργότερα θα γίνει… beauty φωτογραφία) από την χρωματική ομοιομοχρωμία. Μπλέξε παστέλ χρώματα, ασπρόμαυαρα ή τακτοποίησε τα καλλυντικά σου ανά χρώμα. Έτσι θα ξέρεις ακριβώς που έχεις τι!

2.Vintage

Οι μεγαλύτερες instagramers προτιμούν τα εξής στοιχεία σε ότι έχει να κάνει με τις beauty γωνιές τους: καλάθια για να βάζουν περιοδικά, δίσκους σερβιρίσματος για να βάζουν αρώματα και αυτούς τους παλιούς καθρέφτες που μπορείς να αναζητήσεις σε παλαιοπωλεία.

3.Bedside stories

Στήσε το κομοδίνο σου με τρόπο ώστε να θυμίζει beauty γωνιά. Μια σειρά από coffee table books, ένα βάζο με αποξηραμένα λουλούδια, κεριά και μερικά καλλυντικά θα κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Αρκούν και καναδυό κρέμες!

4.Χρυσές λεπτομέρειες 

Οι χρυσές λεπτομέρειες δίνουν πάντα ένα touch πολυτέλειας όπου και αν αποφασίσεις να τις εντάξεις. Όσον αφορά το boudoir σου καθρέφτες, κορνίζες και δίσκοι σερβιρίσματος “συνεργάζονται” τέλεια για να σου δώσουν αισθητικά το αποτέλεσμα που θες!

5.Στον τοίχο

Αν δεν έχεις χώρο για να βάλεις ένα boudoir στο δωμάτιό σου επένδυσε σε ένα τέτοιο ράφι τοίχου και γέμισέ το με τα αγαπημένα σου καλλυντικά. Βεβαίως, καναδυό διακοσμητικά στοιχεία όπως ένα βάζο με λουλούδια και μαι κορνίζα θα βοηθήσουν.

6.Line art

Κάτι ακόμη που βλέπουμε πολύ συχνά είναι αυτές οι line art κορνίζες αλλά και τα κοχύλια που γίνονται θήκες για τα κοσμήματά σου, τις κρέμες ματιών σου ή δείγματα από καλλυντικά που συλλέγεις. Επίσης, μας αρέσουν πολύ και αυτά τα μαρμάρινα μικρά τραπεζάκια που μπορούν να γίνουν πολύ stylish beauty γωνιές.

7.Εκμεταλλεύσου τα μπολάκια

… Και βάλε μέσα τους ότι καλλυντικά θέλεις. Μάλιστα, ένα tip που μας αρέσει πολύ είναι δίπλα στο κρεβάτι σε ένα μπολ ή πιατάκι να τοποθετήσεις όλα εκείνα τα απαραίτητα που πρέπει να φοράς πριν τον ύπνο όπως κρέμα χεριών, λαδάκι νυχιών, pillow mist για χαλάρωση και πάει λέγοντας. Έτσι, δεν θα κάνεις ποτέ ξανά skip αυτά τα βήματα.

8.Αγάλματα

Είναι πολύ οικονομικά και δίνουν αμέσως στιλ στην beauty γωνιά σου. Bonus info: σε τουριστικά μαγαζιά στο κέντρο θα βρεις πολλά τέτοια!

9.Ραφιέρες

Είναι (ίσως!) η πιο αγαπημένη beauty εικόνα που εντοπίσαμε σήμερα. Ένα ράφι ή μια παλιά βιβλιοθήκη μπορεί να μεταμορφωθεί σε πολύ stylish beauty γωνιά αρκεί να την διακοσμήσεις με κουτιά, βιβλία, μικρά γλαστράκια και φυσικά καλλυντικά. Όσο για αυτές τις τσάντες από δίχτυ τις βρίσκεις πλέον παντού!

10.Και κάτι για το μπάνιο

Αν έχεις σταματήσει ή, ακόμη χειρότερα, δεν έκανες ποτέ χαλαρωτικά αφρόλουτρα αυτή η εικόνα θα σε ξεσηκώσει να τα κάνεις asap. Το πιο βασικό στοιχείο που θα χρειαστείς εδώ είναι αυτό το stand για να βάζεις τα καλλυντικά και, γιατί όχι, το βιβλίο σου!

 

Read More

And More