10 καθαριστικά gel που αφαιρούν τα πάντα από το πρόσωπό σου. Χωρίς κόπο!

Ακολουθεί βιωματικό άρθρο no 7566: όπως σου έχω γράψει κι εδώ είμαι υπέρμαχος του Double Cleansing, δηλαδή πρώτα θα αφαιρέσω το μακιγιάζ μου με γαλάκτωμα και μετά θα πλύνω το πρόσωπό μου με gel. Όμως, τις προηγούμενες μέρες που δεν προλάβαινα τα ξενύχτια, ήθελα τοοοοοοσοοοοο πολύ αφού έμπαινα στο σπίτι να έτρεχα στο νιπτήρα και να είχα εκείνο το μαγικό προϊόν που θα αφαιρούσε και ρίπους και μακιγιάζ χωρίς πολύ κόπο. Και κυρίως: χωρίς να μείνει όλη η μάσκαρα μετά στην πετσέτα που θα σκούπιζα το πρόσωπό μου.

Και τότε άνοιξα τα ντουλάπια και έβαλα στο μικροσκόπιο όλα τα gel προσώπου καταλήγοντας στα 10 top εκείνα που τα αφαιρούσαν όλα με μια κίνηση. Ουσιαστικά έκανα το τεστ της πετσέτας: πλένεις πρόσωπο- σκουπίζεις πρόσωπο- τσεκάρεις πετσέτα για κατάλοιπα.

Αν στα παραπάνω ταυτίστηκες λίγο με την απελπισία μου όλα εκείνα τα βράδια που γύρναγα εξαντλημένη, κάνε κλικ εδώ και δες τα top 10 καθαριστικά προσώπου που τα κάνουν όλα!

Και κάτι τελευταίο: έχω λατρέψει τα konjac sponges. Σε συνδυασμό με κάποιο από τα παραπάνω gel πραγματικά δεν βλέπεις ίχνος από μακιγιάζ ή βρωμιά αφού πλυθείς! Τιιιιιιι; Δεν ξέρεις τι είναι τα konjac sponges; Τσέκαρε εδώ!

Read More

And More