10 super stylish νεσεσέρ από 14 ευρώ γιατί ευτυχώς ταξιδεύουμε ξανά!

Μετά από μια μεγάλη περίοδο που περάσαμε στο σπίτι μας επιτέλους μπορούμε να φτιάξουμε και πάλι βαλίτσες και να ταξιδέψουμε στον αγαπημένο μας προορισμό. Μάλιστα, αυτό είναι και το πρώτο επίσημο τριήμερο του καλοκαιριού και αν δεν έχεις ήδη ένα νεσεσέρ ή αν έχεις ανάγκη για ανανέωση, αυτή είναι μια πολύ καλή αφορμή για να επενδύσεις σε ένα καινούριο. 

Κάναμε την έρευνα για εσένα και επιλέξαμε δέκα πολύ stylish νεσεσέρ από €15.00 για να διαλέξεις!

Makeup bag Yellow Cotton, Sezane, €30.00. Αγαπάμε τα parisian brand και το Sezane είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Αυτό το νεσεσέρ σε παστέλ χρώμα είναι τόσο άνετο ώστε μπορείς να έχεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα και τόσο chic ώστε να μπορείς να το κρατήσεις και ως τσαντάκι. 

Νεσεσέρ με logo print Michael Michael Kors, €120.00. Μας αρέσουν πολύ τα διακριτικά και κομψά logo prints και το νεσεσέρ του Michael Kors στηρίζεται σε αυτά. Μπορείς να το έχεις κάθε μέρα μαζί σου μέσα στην tote τσάντα σου ή να το παίρνεις στα ταξίδια σου. 

Αδιάβροχο νεσεσέρ, Sun of the Beach, €45.00. Ένα super stylish νεσεσέρ με αδιάβροχο εσωτερικό ώστε να μπορείς να έχεις μαζί σου άφοβα όλα τα αγαπημένα σου liquid προϊόντα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους είτε στην παραλία, είτε στην πόλη και ακόμα και ως τσαντάκι μόνο του. Είναι χειροποίητο στην Ελλάδα από 100% βαμβάκι και έχει αδιάβροχη PVC επένδυση.

Hot lips printed νεσεσέρ, Charlotte Tilbury, Net-a-porter, €29.52. Αυτό το νεσεσέρ έχει το ιδανικό μέγεθος για να χωράει μέσα του όλα τα αγαπημένα σου κραγιόν ή όλα τα απαραίτητα προϊόντα μακιγιάζ για την εξόρμηση του Σαββατοκύριακου. Πλένεται στο πλυντήριο οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς μην λερωθεί!

Pouch με λαβή, Koku Concept, €75.00. Ένα καλοκαιρινό αξεσουάρ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς και διαφορετικούς δρόμους και φυσικά να φυλάξεις μέσα σε αυτό όλα τα αγαπημένα σου beauty goodies ώστε να τα έχεις μαζί σου στα ταξίδια σου αλλά και στην καθημερινότητά σου. 

 

 

Νεσεσέρ Gucci, €350.00. Το signature “GG” logo του οίκου Gucci που συναντήσαμε πρώτη φορά στα 60’s κοσμεί αυτό το νεσεσέρ- επένδυση. Σε μέγεθος που χωράει μέσα όλα τα απαραίτητα. 

 

Φλοράλ νεσεσέρ, Foxy, Hondos Center, €14.40. Αν αγαπάς το floral print είναι σίγουρο πως θα αγαπήσεις και αυτό εδώ το νεσεσέρ που χωράει όλα όσα θέλεις να έχεις μαζί σου στις τριήμερες αποδράσεις σου. 

Μεγάλο διάφανο νεσεσέρ, H&M, €14.99. Τα διάφανα νεσεσέρ είναι πάντα πολύ πρακτικά γιατί μπορείς να δεις ακριβώς πού έχεις όλα τα αγαπημένα σου προϊόντα. Αυτό το μέγεθος χωράει προϊόντα skincare, μακιγιάζ αλλά και τα minis για το μπάνιο σου. 

Large raffia pouch, Aerin Beauty, Net-a-porter, €55.35. Αγαπάμε αυτό το υλικό, το βλέπουμε παντού γύρω μας και σίγουρα είναι στη λίστα των αγορών μας!

Πετσετέ νεσεσέρ Pull & Bear, €14.99. Ένα νεσεσέρ που έχει πάνω τα αρχικά μας; Φυσικά! Αυτό το πετσετέ νεσεσέρ έχει δυνατότητα εξατομίκευσης και μπορείς να το βρεις και σε μοβ. 

Read More

And More