10 τέλεια beauty δώρα που θα κάνουμε στον εαυτό μας με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και ενδεχομένως να σε αφήνει αδιάφορη. ΑΛΛΑ να μια σκέψη που μπορείς να κάνεις: δεν χρειάζεται να είσαι ή να μην είσαι με κάποιον για να γιορτάσεις τη μέρα αυτή. Γιατί η μέρα αυτή είναι στην πραγματικότητα μια τέλεια αφορμή για να δείξεις στον εαυτό σου λίγο αγάπη, φροντίδα και pampering!

Συγκεντρώσαμε παρακάτω δέκα beauty δώρα που συνδέονται με έναν τρόπο με την ημέρα αυτή. Δες και διάλεξε το δικό σου.

Πολυχρηστικό στικ Nars The Multiple, απόχρωση Orgasm, €41.95

Το ρουζ του Nars στην απόχρωση Orgasm είναι παγκόσμιο best seller και ναι, το όνομά του αντλείται από το ζωηρό, φυσικό χρώμα που αποκτούν τα μάγουλά μας μια δεδομένη στιγμή. Αυτό το πολυχρηστικό στικ που μπορείς να το βάλεις ως ρουζ, κραγιόν ή ακόμη και ως σκιά στα μάτια είναι από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα.

 

Bee My Honey edt, Apivita, €33.00

Μια βόλτα στις ομορφιές της Μεσογείου… Ένα φρέσκο και αναζωογονητικό άρωμα, εμπνευσμένο από τις ηλιόλουστες ακτές της Ελλάδας, αιχμαλωτίζει τις γλυκές νότες του φρέσκου μελιού και τη ζωντάνια της φύσης. Το BEE MY HONEY αποτελεί ένα φόρο τιμής σε όλα εκείνα τα εικονικά αρώματα που ξυπνάνε τις αναμνήσεις μας! Όσο για το όνομά του, αν κάποιος σου το κάνει δώρο σου έχει περάσει αυτόματα και το μήνυμά του.

Μάσκα προσώπου Love Masque, Petite Amie Skincare, Sephora, €3.25

Τα emoji που βλέπεις στην συσκευασία υπάρχουν μέσα και σε αυτή τη sheet mask η οποία εκτός του ότι είναι πολύ cute έχει και τέλεια δράση αφού περιέχει πεπτίδια που αναζωογονούν την επιδερμίδα.

Vegan Love Palette Eyeshadow, KVD Vegan Beauty, Sephora, €45.95

Μια συλλεκτική παλέτα με 10 αποχρώσεις vegan στα πιο ενδιαφέροντα που έχουν τέλεια απόδοση!

Άρωμα Rolling in Love by Killian, €160.00

Τα αρώματα Killian έχουν τις πιο sexy μυρωδιές που γίνονται ένα με την επιδερμίδα! Ένα μεθυστικό άρωμα, που ενσωματώνεται απόλυτα φυσικά σε μια από τις τέσσερις οσφρητικές οικογένειες που καθορίζουν τη μοναδική προσέγγιση του δημιουργού και καλλιτεχνικού διευθυντή Kilian Hennessy στη δημιουργία αρωμάτων: THE NARCOTICS. Αρκεί να το μυρίσεις (ή να σε μυρίσουν!) και να δεις πόσο εθιστικό μπορεί να γίνει!

Κραγιόν απόχρωση Love, Beauty is Life, Make Me Up, €25.05

Αυτό το ψυχρό ροζ χρώμα λέγεται Love και όχι τυχαία γιατί μάλλον από την στιγμή που θα το δοκιμάσεις, θα το αγαπήσεις! Πέρα, όμως, από το αποτέλεσμα περιέχει βιταμίνη Ε και κερί μέλισσας που θρέφουν και ενυδατώνουν.

Νεσεσέρ Charlotte Tilbury, $20.00, net- a- porter 

“Give a woman the right makeup and she can conquer the world” είναι το μότο που υπάρχει στο πίσω μέρος αυτού του νεσεσέρ της απόλυτης makeup artist, Charlotte Tilbury. Ένα νεσεσέρ statement!

Σετ Μακιγιάζ Χειλιών Fenty Mattemoiselle Valentine’s Day Kit, Sephora , €39.95

Τρεις λαμπερές και ultra sexy αποχρώσεις στο απόλυτο ματ τελείωμα σε ένα limited edition packaging. Η Rihanna η οποία είναι η πρώτη που μας έμαθε να αγαπάμε τους εαυτούς μας, δημιούργησε αυτό το συλλεκτικό σετ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πρεσβεύει απόλυτα την… show-yourself-some-love λογική μας!

 

 

French Lover Perfume, Frederic Malle, €110.00

Ένα άρωμα που θέτουμε πολύ συχνά εδώ στο TLIFE είναι Γάλλος ή Ιταλός εραστής; Λοιπόν, αν μυρίσεις αυτό το άρωμα θα έχεις πάρει την απάντηση που θες! Είναι unisex και λειτουργεί σαν «ενισχυτικό της οσμής της επιδερμίδας».

Κερί Rosa Noir Mor, Make Me Up, €44.00

Χρειάζεσαι αυτό το αισθησιακό κερί στη ζωή σου από νότες σανταλόξυλου, Musk και καρπού Tonka. Επίσης, αυτό το τέλειο βάζο το κρατάς αφού τελειώσει και μεταμορφώνεται σε τέλεια θήκη για τα πινέλα σου.

 

Read More

And More