12 φορές που ζηλέψαμε τα sexy μαλλιά της Kim Kardashian!

Η Kim Kardashian είναι hair chameleon και αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο beauty παρελθόν της (αλλά και στο παρών της!) για να το διαπιστώσεις. Κατά καιρούς, λοιπόν, έχει πειραματιστεί με πολλά και διαφορετικά χρώματα, πολλά και διαφορετικά μήκη. Η πρόσφατη αλλαγή της είναι και η πιο τολμηρή, αφού πρώτη φορά την βλέπουμε κοκκινομάλλα.

Ωστόσο, ο… hairchameleon-τισμός της δεν περιορίζεται στα κουρέματα και στις βαφές. Η Kim Kardashian κατά καιρούς μας έχει δείξει πολλά και πολύ ωραία χτενίσματα. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα δώδεκα εκείνα που μας άρεσαν περισσότερο, όλα δια χειρός Chris Appleton, του προσωπικού της κομμωτή.

Half up

Ο Chris Appleton είναι hair stylist όχι μόνο της Kim Kardashian αλλά και της JLO και πού και πού δανείζεται το signature χτένισμά της. Αυτό που μας αρέσει πολύ σε αυτό το χτένισμα είναι πως δημιουργεί το εφέ των πιο ανορθωμένων χαρακτηριστικών, επειδή ακριβώς η κοτσίδα όσο πιο σφιχτή είναι τόσο περισσότερο “τραβάει” τα μαλλιά προς τα πάνω.

Salty hair

Αυτό το χτένισμα δεν είναι όσο δύσκολο δείχνει! Για να το πετύχεις βρέξε τα μαλλιά σου, πέρασε salt spray και κάνε σφιχτές πλεξίδες από την ρίζα μέχρι τις άκρες. Δύο- τρεις είναι αρκετές. Πέσε για ύπνο και όταν ξυπνήσεις το επόμενο πρωί τα μαλλιά σου θα έχουν αυτό το υπέροχο σχήμα!

Sleek ponytail

Την επόμενη μέρα πέρασε από το ένα hair look στο άλλο με μεγάλη ευκολία. Απλώς διατήρησε την χωρίστρα στη μέση και πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα σφιχτό ponytail στο ύψος του αυχένα. Άφησε και δύο λεπτές κοντά στο αυτί και θα έχεις ολοκληρώσει το look. Bonus info: χρησιμοποίησε ένα προϊόν σε μορφή spray για να διαμορφώσεις τις φαβορίτες.

Sleek brunette

Αυτά τα bouncy, effortless και υγιή μαλλιά είναι από τα πιο αγαπημένα μας. Για να τα πετύχεις, αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου μέχρι το σημείο που θα είναι νωπά, πάρε μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα και πέρασε από την ρίζα μέχρι τις άκρες.

Glam but messy but glam

Και αυτό το look μπορείς να το πετύχεις με μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα. Η διαφορά εδώ, όμως, είναι ότι χωρίζεις σε μεσαίου μεγέθους τούφες και τυλίγεις τα μαλλιά σου κρατώντας την βούρτσα κάθετα αυτή τη φορά. Αφού ολοκληρώσεις και τα μαλλιά σου πάρουν αυτή την φόρμα, ανακάτεψε με τα δάχτυλά σου για να αποκτήσουν ένα ενιαίο αποτέλεσμα.

Almost vague

Αυτό το χτένισμα που θυμίζει vague γίνεται είτε με μεγάλα, βραστά ρόλεϊ (ο κλασικός τρόπος) είτε με ένα ψαλίδι για μπούκλες μεσαίου μεγέθους. Ωστόσο, το πιο βασικό είναι αφού ολοκληρώσεις με μια φαρδιά βούρτσα να χτενίσεις τα μαλλιά σου από την ρίζα μέχρι τις άκρες.

Mermaid hair

Αγαπάμε όχι μόνο το χτένισμα σε αυτά τα μαλλιά αλλά και το μήκος και το χρώμα με το πολύ ωραίο contrast που κάνει με την πιο σκούρα ρίζα.

Bouncy Bob

Βλέποντας την φωτογραφία της Kim Kardashian με αυτά τα καρέ μαλλιά μπαίνουμε σε πειρασμό κάθε φορά. Αυτό, όμως, που μας αρέσει περισσότερο εδώ είναι οι άκρες τους που είναι χτενισμένες προς τα μέσα και δίνουν ακόμη περισσότερο στιλ!

Crunchy blonde

Για να πετύχεις αυτό το εφέ στα μαλλιά σου θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις μερικά… old school προϊόντα όπως αφρό ή gel μαλλιών που θα δημιουργήσει αυτό το crunchy αποτέλεσμα. Απλώς βάλε αρκετή ποσότητα στις παλάμες σου και πίεσε τα μαλλιά σου.

Wet for West

Ένα από τα πιο sexy και signature χτενίσματα του καλοκαιριού! Για να το πετύχεις, βρέξε τα μαλλιά σου με νερό και έπειτα ζέστανε ανάμεσα στις παλάμες σου ένα gel για wet look και πέρασε τα δάχτυλά σου από μπροστά προς τα πίσω. Θέλουμε να φαίνονται τα δάχτυλα γιατί προσθέτουν έξτρα πόντους sexiness και ανεμελιάς σε σχέση με μια χτένα.

The half snatch

Το μυστικό σε αυτό εδώ το ponytail είναι αφού κάνεις αυτή την κοτσίδα να την “ανοίξεις” έτσι ώστε να καλύπτει τα αυτά σου και να μοιάζει περισσότερο με half up παρά με ponytail που περιορίζεται στο πίσω μέρος.

Sleek braid

Last but not least: η κλασική sleek πλέξίδα του καλοκαιριού που πιάνεται στο υψηλότερο σημείο του κεφαλιού με ένα σφιχτό λαστιχάκι. Αν έχεις layers στα μαλλιά σου ένα καλό tip είναι να ψεκάσεις τα μήκη με λακ έτσι ώστε να ενοποιηθούν πριν ξεκινήσεις την πλεξίδα αλλά και αφού την ολοκληρώσεις.

 

Read More

And More