12 χρωματιστά προϊόντα που πρέπει να βάλεις οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου

“Δεν χορταίνω τα μαύρα και αυτόν τον μουντό καιρό!” Δεν το είπε ποτέ, κανένας άνθρωπος εκεί έξω. Και επιτέλους έφτασε η άνοιξη και φέρνει μαζί της όλο αυτό το χρώμα που περνάει από τα catwalks στην γκαρνταρόμπα σου και οπωσδήποτε στο νεσεσέρ σου. Yeap! Φέτος τα χρώματα στο μακιγιάζ θα είναι flashy, θα είναι έντονα, θα είναι τολμηρά και δεν θα μας φτιάξουν μόνο την εμφάνισή μας αλλά και την διάθεση που τόσο είχαμε ανάγκη.

Λοιπόν, προσωπικά λατρεύω τρία πράγματα: την άνοιξη, το χρώμα και τα καλλυντικά (Α! Και τα Sephora αλλά τα ευκόλως εννοούμενα. Plus: όταν σκέφτεσαι καλλυντικά ο πρώτος αντανακλαστικός συνειρμός που δημιουργείται είναι τα Sephora). Άρα, ένα συμπέρασμα θα ήταν πως είμαι η πλέον ειδικός για να μιλήσω για αυτή την τριλογία. Ή καλύτερα, να σου δείξω τα beauty goodies που έβαλα στην δική μου wish list για την νέα σεζόν με βάση τα τέσσερα χρώματα που πρωταγωνίστησαν στις πασαρέλες. Και το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και στο νεσεσέρ μας!

La vie en rose!

Το ροζ είναι πρώτο στη λίστα των στιλιστικών επιλογών μας φέτος και θα το έχεις διαπιστώσει και από τις βόλτες σου στα καταστήματα. Όσον αφορά το ροζ στο μακιγιάζ, ήρθε για να δανείσει κάτι από την παιδικότητα και τον ρομαντισμό του στο πρόσωπό μας. Συνδύασε ροδαλά μάγουλα και χείλη και θα έχεις πετύχει εύκολα ένα μακιγιάζ που σε δείχνει νεότερη και πιο φρέσκια!
Τα must have:
1. Made In Sephora EASY SMOKY EYE – 07 TWILIGHT GREY. Τα ροζ χείλη και τα ροδαλά μάγουλα βρίσκουν το ιδανικό άλλο τους μισό στα smudged γκρι μάτια. Και με αυτή τη σκιά σε μολύβι είναι κάτι που μπορούμε όλες μας πανεύκολα να πετύχουμε!
2. Benefit They’re Real! Double the lips – Pink Thrills. Είναι περίγραμμα χειλιών και κραγιόν σε ένα προϊόν και κάνει τα χείλη να δείχνουν γεμάτα, πλούσια και πολύ θελκτικά. Bonus: αυτή η baby pink απόχρωση που είναι πασπαρτού αφού ταιριάζει σε όλες μας!
3. Benefit GALifornia – Blush. Ένα ρουζ που κάνει τα μάγουλά σου να μοιάζουν σαν να απόλαυσες ένα τέλειο απόγευμα κάτω από τον ήλιο σε μια υπέροχη τροπική παραλία. Ολοκαίνουριο αλλά ήδη πολύ αγαπημένο και best seller!

Red alert!


Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το κόκκινο θα παραμένει το πιο κλασικό και το πιο sexy χρώμα που μπορείς να φορέσεις πάνω σου. Στα Sephora θα βρεις τα δύο τελειότερα κόκκινα κραγιόν που πάντα έψαχνες και την απαραίτητη μάσκαρα ώστε να σετάρεις τα φλογερά σου χείλη με τολμηρές βλεφαρίδες.
Τα must have:
1. Make Up For Ever Artist Rouge – C405 – Rouge scène. Αυτό είναι το κλασικό κόκκινο κραγιόν που πάντα έψαχνες! Η υφή του είναι ματ αλλά super ενυδατική ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό!
2. Made In Sephora CREAM LIP STAIN – 17 DARK RED. Λατρεύω τα υγρά κραγιόν και το ματ αποτέλεσμα που αφήνουν στα χείλη αλλά αυτό εδώ είναι ίσως το πιο αγαπημένο γιατί παρά το ματ αποτέλεσμα τα χείλη από κάτω παραμένουν super ενυδατωμένα!
3. Made In Sephora CINESCOPE MASCARA – ULTRA BLACK. Πυκνές βλεφαρίδες, ένταση, πλούσιες καμπύλες και βλεφαρίδες απόλυτα διαχωρισμένες μεταξύ τους! Ή, με άλλα λόγια, η must have μάσκαρα που θα αγαπήσεις και θα συμπληρώσει τέλειο το κόκκινο κραγιόν σου και όχι μόνο!

Blue lagoon!

Οι Δευτέρες αλλά και όλες οι μέρες της εβδομάδας μπορούν να γίνουν πιο χαρούμενες αν είναι και πιο χρωματιστές! Το cobalt blue αλλά και όλοι οι τολμηροί συνδυασμοί του είναι αγαπημένα μας. Και να τι πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου για να είσαι excessive κάθε μέρα της εβδομάδας!
Τα must have:
1. Made In Sephora COLORFUL EYE SHADOW – 251 POOL PARTY. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να φορέσεις την μπλε σκιά. Ένας από τους πλέον αγαπημένους μου είναι τοποθετημένη σύριζα στο κάτω βλέφαρο. Το αποτέλεσμα γίνεται ακόμη πιο ενδιαφέρον καθώς το φως πέφτει στο πρόσωπό σου χάρη στους ιριδισμούς της.
2. Make Up For Ever Smoky Lash Mascara – GREEN. Οι χρωματιστές μάσκαρα είναι από τους μεγάλους νικητές της σεζόν και η συγκεκριμένη έχει το τελειότερο χρώμα. Τόλμησε να την σετάρεις με την μπλε σκιά και ή ένα έντονο χρωματιστό μολύβι και βγες κερδισμένη. Το είδαμε να συμβαίνει στις πασαρέλες, θέλουμε να το ξανασυναντήσουμε στην καθημερινότητά μας!
3. Make Up For Ever Aqua XL – 24 BLUE GREEN. Το χρωματιστό μολύβι δεν πρέπει να απουσιάζει από κανένα ανοιξιάτικο νεσεσέρ και ειδικά αυτό εδώ που γλιστρά πάνω στα μάτια και μπορείς να το φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Μοναδική προϋπόθεση: να έχεις φαντασία!

Deep purple!

Το μοβ είναι μια ακόμη επιλογή που μπορείς να κάνεις α) στα ρούχα σου β) στο μακιγιάζ σου σε μικρές ή/και γενναίες δόσεις ενώ μπορείς να το φορέσεις τόσο στα χείλη όσο και στα μάτια σου.
Τα must have:
1. Too Faced Sketch Marker – Deep Lilac. Λιλά eyeliner; Γιατί όχι; Και με αυτό εδώ το eyeliner που μοιάζει με μαρκαδοράκι απλώνεται πανεύκολα.
2. Make Up For Ever Artist Acrylip – No 501 Aubergine. Εμπνευσμένο από τις ζωηρές και εξαιρετικά έντονες αποχρώσεις των ακρυλικών χρωμάτων που χρησιμοποιούνται στη ζωγραφική, το Artist Acrylip καλύπτει τέλεια τα χείλη, ενώ διαθέτει εξαιρετικά λεπτή και μη κολλώδη υφή. Τα χείλη σου θα το λατρέψουν! Το ίδιο κι εσύ!
3. Too Faced Melted Matte – Unicorn. Την περασμένη χρονιά το instagram είχε γεμίσει με μονόκερους. Φέτος, το trend εξακολουθεί να προσελκύει το ενδιαφέρον μας και μόλις μάθαμε και τι χρώμα έχουν οι μονόκεροι: αυτό το υπέροχο μοβ που απλώνεται στα χείλη σου και μεταμορφώνεται στο τέλειο ματ κραγιόν.

CU @ Sephora

Read More

And More