15 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο Sex & The City! Δες εδώ όλες τις αλλαγές στα μαλλιά της Carrie!

Στις 6 Ιουνίου, πριν 15 χρόνια προβλήθηκε για πρώτη φορά το πρώτο επεισόδιο του Sex and The City. Και ήταν η πρώτη φορά που η Carrie Bradsaw μας σύστησε στα άπειρα ζευγάρια τακούνια της, τον Mr Big (εντάξει αυτός ήρθε καναδυό επεισόδια μετά) και τις ατίθασες μπούκλες της. Τις οποίες μέσα σε 6 σεζόν τις είδαμε να γίνονται ίσιες, να πιάνονται σινιόν, να στολίζονται με κορδέλες, μέχρι που μια μέρα είδαμε την Carrie Bradsaw να πιάνει δουλειά στην Vogue με ένα κοντό καρέ! Σοκ! Αλλά μας άρεσε τόσο!

Υπεύθυνη για την τελευταία αλλαγή ήταν η hair stylist Mandy Lyons η οποία ξεκίνησε να δουλεύει στο Sex and The City από την αρχή της πέμπτης σεζόν όταν η Carrie έκοψε τα μαλλιά της. Η ίδια έδωσε συνέντευξη στο fashionista.com (την οποία συνέντευξη ξε-ζού-μι-σα!) και είπε, μεταξύ άλλων, ότι ήταν απολαυστικά να δουλεύει με την Sarah Jessica Parker. “Της έλεγα πάμε να το κάνουμε και έλεγε αμέσως Πάμε!”.

Τι μαλλιά έχει η Carrie Bradsaw;
Στην ίσια συνέντευξη η Mandy Lyons αποκάλυψε ότι η Sarah Jessica έχει πολύ σγουρά μαλλιά. “Ακόμη και όταν τα έκανα σγουρά, πρώτα τα ίσιωνα κι έπειτα έδινε σχήμα από πάνω με το ψαλίδι”. Και συνέχισε λέγοντας: “Η Sarah ήταν αυτή που χρειαζόταν περισσότερο χρόνο για τα μαλλιά της εξαιτίας της μπούκλας της. Πάντα χρησιμοποιούσα περίπου πέντε διαφορετικά ψαλίδια για σγουρά μαλλιά και πάντα ήθελα να δημιουργήσω ένα διαφορετικό look γι’ αυτήν από το να της σγουραίνω απλώς τα μαλλιά της”.

Τι έγινε και η Carrie έκοψε τα μαλλιά της όταν πήγε να δουλέψει στην Vogue;
“Τα μαλλιά της είχαν καταστραφεί από διάφορες τεχνικές εργασίες και μου ζητήθηκε να τα κόψω γιατί ήμουν στον σωστό χρόνο, την σωστή στιγμή. Η Sarah μου είπε “τι θα έκανες στα μαλλιά μου” και της είπα ότι θα τα κάνω σαν την Kim Basinger στις 9 1/2 εβδομάδες αλλά πιο σύγχρονα και μοντέρνα. Κι εκείνη μου απάντησε: “Τέλεια! Θα το κάνεις;” και της είπα “Εμ, ναι”!

Δες όλες τις αλλαγές της Carrie και στις έξι σεζόν Sex and The City
Επειδή ξέρω ότι δεν υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που να μην έχει δει τουλάχιστον ένα επεισόδιο Sex and The City κι επειδή πέρασα έναν ολόκληρο Χειμώνα να βλέπω ξανά και ξανά Sex and The City (και τις 6 σεζόν επί 15 φορές το καθένα. Κάνε τους υπολογισμούς σου!) είπα να εκμεταλλευτώ τις γνώσεις μου. Παρακάτω θα δεις όλες τις αλλαγές που έκανε η Carrie στα μαλλιά της στο Sex and The City σε ποιο επεισόδιο, ποια σεζόν, με ποιο τίτλο. Και σε προειδοποίησα: είμαι πολύ διαβασμένη!
PS: Αλήθεια, εσένα με ποια μαλλιά σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More