3 γρήγορα beauty tricks για έξυπνο ξύρισμα!

Στους άντρες οι ρυτίδες θεωρείται γοητεία. Στις γυναίκες μαρτυρούν απλώς την ηλικία τους! Ας το παραδεχθούμε: σε ζητήματα ομορφιάς ανάμεσα στον άντρα και την γυναίκα δεν υπάρχει καμία ισότητα! Υπάρχουν, όμως, κάποια beauty tricks που μπορείς να δανειστείς από την καλή σου (ή να τα μαρτυρήσουμε εμείς στα αγόρια μας!) που θα σου δώσουν επιδερμίδα πιο απαλή, εδώ και τώρα!

1. Πριν το ξύρισμα!
Είτε κάνεις ξύρισμα είτε trimming υπάρχει ένα μαγικό tip που μπορείς να ακολουθήσεις: πριν ρίξεις νερό τρίψε την επιδερμίδα του προσώπου σου είτε με μια βαμβακερή πετσέτα είτε με ένα σφουγγάρι. Οι τριχούλες θα ανασηκωθούν και το ξύρισμα θα γίνει ευκολότερο.

2. Πριν το ξύρισμα (ξανά!)
Βρέξε την επιδερμίδα σου και άπλωσε αφρό ξυρίσματος. Περίμενε μερικά λεπτά (1-2 είναι αρκετά) ώστε να υδατωθεί το δέρμα και να μην έχεις προβλήματα μετά. Ξέρεις, αυτή η αντιαισθητική υποψία τραβήγματος της επιδερμίδας σου.

3. Μετά το ξύρισμα
Το ξύρισμα κάνει ένα είδος απολέπισης στην επιδερμίδα μας πράγμα που σημαίνει ότι οι πόροι είναι ανοιχτοί, Βοήθησέ τους να κλείσουν ρίχνοντας μετά το ξύρισμα άφθονο κρύο νερό ή σε κάποιες περιπτώσεις πέρασε και όλο το πρόσωπό σου με ένα παγάκι. Ενισχύει και την σφριγηλότητα!

Read More

And More