30 χρόνια μετά την κυκλοφορία του L’Eau d’Issey από τον Issey Miyake ο οίκος λανσάρει νέο άρωμα

Τα 90’s είχαν τα δικά τους iconic αρώματα! Ένα από αυτά ήταν ξεκάθαρα και το L’Eau d’Issey από τον οίκο Issey Miyake που με τη μυρωδιά του σημάδεψε μια ολόκληρη δεκαετία. Σήμερα, τριάντα χρόνια μετά, ο οίκος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με ένα νέο γυναικείο άρωμα.

A Drop d’Issey. Xαρούμενο, αισιόδοξο, καινοτόμο! Ένα νέο άρωμα που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα και προσφέρει ένα νέο όραμα στον κόσμο, καθώς μας συνδέει με την φύση.

 

Το Α Drop d’Issey αντικατοπτρίζει την ομορφιά των λουλουδιών με μια λεπτή ισορροπία φυσικών και συνθετικών συστατικών. Η πασχαλιά, το κυρίαρχο και συγχρόνως σιωπηλό λουλούδι στο Drop d’Issey, προστατεύει με ζήλο το χαρακτηριστικό της άρωμα.
Η αρωματοποιός Ane Ayo φέρνει στην μνήμη της την αρχική της έμπνευση για το Drop d’Issey: “Να αποκαλύψεις αυτό που είναι αόρατο με το γυμνό μάτι, να δημιουργήσεις κάθε λεπτομέρεια του αρώματος σαν να κρύβει εκπλήξεις στην καρδιά του.”
Για πρώτη φορά σε ένα άρωμα Issey Miyake, ένα σιωπηλό λουλούδι μιλά ανοιχτά. Η Ayo επέλεξε την πασχαλιά και την ανασυνθέτει σαν το λουλούδι που είχε διαμελιστεί για να παραδώσει τα λεπτά μυστικά του. Είναι η φύση που αναδημιουργείται από το ανθρώπινο χέρι.

Άρωμα και βιωσιμότητα 

Για τη νέα αυτή δημιουργία, ο Issey Miyake έχει επιλέξει να συμμετάσχει όσο το δυνατόν περισσότερο στο δρόμο προς τη βιωσιμότητα, με γνώμονα πάντα την οικολογική ευθύνη για κάθε δημιουργία. Αυτό ισχύει τόσο για το σχεδιασμό του μπουκαλιού και της συσκευασίας, όσο και για την προσεκτική επιλογή των συστατικών. Η φύση και η τεχνολογία ενώνονται για να επανερμηνεύσουν και να προστατεύσουν τη φύση. “Καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργίας του A Drop d’Issey, σκοπός ήταν να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις και να εργαστούμε με γνώμονα την κοινωνική ευθύνη΄΄ εξηγεί η Ane Ayo.

Το Α Drop d’Issey, είναι ένα νέο κεφάλαιο που αφηγείται την ιστορία των αρωμάτων Issey Miyake με μια νέα δυναμική. Ένα άρωμα που πρέπει να ανακαλύψεις!

Read More

And More