Κάνε share! Αυτά τα 4 μυστικά ομορφιάς πρέπει να τα μοιραστείς με τις φίλες σου!

Υπάρχουν beauty hacks και beauty hacks. Ας πούμε, υπάρχουν beauty hacks που σου ζητάνε να κάνεις πέντε ανάποδες τούμπες και να προσγειωθείς στο ένα σου πόδι και τα μαλλιά σου θα αποκτήσουν απίστευτο όγκο. Λοιπόν, είναι πολύ πιθανόν το beauty hack αυτό να πιάνει αλλά δεν θα το ανακαλύψεις ποτέ στη ζωή σου μιας και δεν θα καταφέρεις να το κάνεις και ποτέ!

Από την άλλη, υπάρχουν απλά μυστικά ομορφιάς που είναι τόσο προφανή ώστε αναρωτιέσαι γιατί δεν τα εφάρμοσες ποτέ. Μέχρι σήμερα. Λοιπόν, είναι τέσσερα, πολύ απλά, συγκεντρωμένα παρακάτω και αν τα βάλεις σε εφαρμογή θα σου αλλάξουν την ζωή. Και το πιο σημαντικό: μοιράσου τα με τις φίλες σου τώρα που θα είστε όλες μαζί για διακοπές στο ίδιο τρίκλινο και εντυπωσίασέ τις!

Αν το προϊόν που βάζεις στα φρύδια σου αλλοιώνεται μέχρι το μεσημέρι

… Επίλεξε ένα αδιάβροχο κρεμώδες προϊόν

Όλες το έχουμε ζήσει λίγο πολύ: φρύδια υπέροχα, πυκνά και καλοσχηματισμένα μόνο όταν είναι βαμμένα ενώ στην πραγματικότητα από κάτω τους κρύβεται μια λεπτή γραμμή. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το προϊόν που έχεις επιλέξει αλλοιώνεται στα μισά της ημέρας. Ή, όταν ασυναίσθητα πας να τρίψεις το πρόσωπό σου και μένει όλο στο χέρι σου. Υπάρχει ένα μυστικό: να επιλέξεις κρεμώδες και αδιάβροχο προϊόν που δεν θα σε προδώσει ποτέ. Σούπερ αγαπημένο μας είναι το Ka-BROW! – waterproof eyebrow gel cream της Benefit (€14.95 το mini) το οποίο δουλεύεις με κοφτές κάθετες κινήσεις ώστε να μιμείσαι το σχήμα της φυσικής τρίχας.

Αν ξυπνάς με flat μαλλιά κάθε πρωί

… Βάλε dry shampoo στα μαλλιά σου πριν πέσεις για ύπνο

Είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου beauty hack! Αν έχεις λιπαρά μαλλιά ή πολύ flat και δεν αντέχεις να λούζεσαι κάθε μέρα, χτένισε τα μαλλιά σου πριν τον ύπνο και ψέκασε τις ρίζες σου με dry shampoo. Πιάσε τα μαλλιά προς τα πάνω ένα πολύ χαλαρό top knot χρησιμοποιώντας ένα scrunchie ώστε να μην σπάσουν και το επόμενο πρωί τα μαλλιά σου θα έχουν ανακτήσει τον όγκο τους. Πώς λειτουργεί; Κάνοντάς το από το προηγούμενο βράδυ δίνεις στο προϊόν περισσότερο χρόνο να κάνει πιο σωστά την δουλειά του. Αγαπημένο dry shampoo αυτό της Klorane με τσουκνίδα (€11.80).

Αν είναι αδύνατον να καλύψεις τους μαύρους κύκλους σου

… Φόρεσε κορέκτορα κάτω από το concealer

Σε περιπτώσεις πολύ έντονων μαύρων κύκλων το concealer από μόνο του δεν αρκεί. Ειδικά αν έχεις επιλέξει ένα concealer έναν τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου, το πιθανότερο είναι οι μαύροι κύκλοι να γίνουν απλώς γκρι. Κάτω από το concealer, λοιπόν, τοποθέτησε ταμποναριστά έναν κορέκτορα σε πράσινο τόνο που εξουδετερώνει το γκρι και βάλε από πάνω concealer. Επίσης, τοποθέτησέ το σε τριγωνικό σχήμα κι έτσι θα δημιουργήσεις ένα έντονο φως κάτω από τα μάτια σου. Cover stick 03 της Elegant, €17.94, www.makemeup.gr

Αν το ματ κραγιόν σου σπάει

… Κάνε scrub χειλιών

Τα ματ κραγιόν μας αρέσουν πολύ γιατί έχουν διάρκεια αλλά τι γίνεται όταν αφήνουν κάθετα σημάδια στα χείλη σου. Ακριβώς όπως η επιδερμίδα μας χρειάζεται απολέπιση για να φύγουν τα νεκρά κύτταρα, το ίδιο συμβαίνει και με τα χείλη σου. Επένδυσε σε ένα lip scrub ή φτιαξ’το μόνη σου με λάδι και καστανή ζάχαρη (είναι πιο χοντρή και κάνει καλύτερη απολέπιση). Χρησιμοποίησέ το τρεις φορές την εβδομάδα. Επίσης, ως πρώτο step πριν απλώσεις καν την βάση σου φρόντισε να είναι το lip balm το οποίο θα αφαιρείς ταμποναριστά με μια χαρτοπετσέτα όταν φτάνεις  να βάλεις κραγιόν. Απολεπιστικό χειλιών, Detox 7 Herbs Scrub For Lips της Erborian (€19.95) από τα Sephora.

Read More

And More