4 νέα χρώματα που θα αντικαταστήσουν το millennial pink!

Το millennial pink, αυτό το ιδιαίτερο, ξεθωριασμένο ροζ, είναι το χρώμα που μας απασχόλησε για περίπου έναν χρόνο. Ίσως και περισσότερο. Να, όμως, που μπροστά μας ανοίγεται μια ολοκαίνουργια σεζόν (αφού πάμε και επιστρέψουμε από τις διακοπές) η οποία νέα σεζόν φέρνει μαζί της και φρέσκο αέρα με μερικά ακόμη πιο φρέσκα χρώματα. Ιδού, λοιπόν, τα τέσσερα νέα must χρώματα που θα αντικαταστήσουν το millennial pink. Υιοθέτησέ τα από τώρα σε μικρές ή/και μεγάλες δόσεις!

ΖΕΣΤΟ ΜΟΒ

Είναι το πιο κοντινό χρώμα σε millennial pink και έπρεπε να το είχαμε υποψιαστεί πως θα είναι το next big thing όταν η Chanel λάνσαρε ένα βερνίκι σε αυτήν ακριβώς την απόχρωση. Στο επίσημο site του οίκου το βερνίκι είναι sold out (φυσικά!) αλλά μπορείς να το αναζητήσεις σε κάποιο κατάστημα.

Must have (από αριστερά): Βερνίκι Chicness, Chanel. Παλέτα Smoke Balm Vol 4 της The Balm (€19.64), www.makemeup.gr. Lipgloss που δίνει όγκο στα χείλη, Morello Voluminous Lipgloss no27 Berry Purple, Korres (€8.50). Πολυχρηστικό στικ για το πρόσωπο και τα χείλη, Multi Stick for Face and Lips 2, Artdeco. Ολόσωμο μαγιό Oysho (€29.99).

MILK CHOCOLATE

 

Κάθε φορά που πλησιάζουμε στο φθινόπωρο είναι κάπως αναμενόμενο ότι θα δούμε γήινους τόνους. Φέτος, η απόχρωση που πρωταγωνιστεί θυμίζει σοκολάτα γάλακτος.

Must have (από αριστερά): Το πρώτο bronzer σε μορφή cushion, Synchro Skin Cushion Compact Bronzer της Shiseido (€57.00). Μονή σκιά στην απόχρωση Camel από την Bobbi Brown (€28.00). Τσάντα H&M (€14.99). Υγρό κραγιόν Always On Petal Metal Liquid Lipstick από την συλλεκτική σειρά Smashbox+ Vlada.

PINK POPPY

Ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουμε το millennial pink και να το αντικαταστήσουμε με αυτό το φωτεινό ροζ. Με απλά και λίγα λόγια: το poppy pink είναι το νέο millennial pink.

Must have (από αριστερά): Βερνίκι από την καλοκαιρινή συλλογή No Turning Back From Pink Street, OPI (€13.90). Υγρό liploss Poppy Pink από την Benefit (€20.50). Highlighting powder απόχρωση Pink Glow, Bobbi Brown (€48.50). Ψάθινη τσάντα Marcia Kemp (€311.00).

Σκούρο δαμασκηνί

 

Rich plum! Κράτησε αυτές τις δύο λέξεις γιατί υποψιαζόμαστε πως στο μέλλον θα το ακούς αρκετά συχνά. Ίσως, η Pantone το αναδείξει το επόμενο χρώμα της χρονιάς!

Must have (από αριστερά): Urbanears ακουστικά στην απόχρωση Cosmos purple, Nordstrom (€90.61). Μονή ματ σκιά απόχρωση Avatar από την Beauty is Life (€23.18), www.makemeup.gr. Σούπερ λαμοπερό lip gloss  no211, Erre Due. Velour Extreme Matte Lipstick απόχρωση Fresh, Laura Mercier (€26.20)

 

 

Read More

And More