4 video tutorial για να… βαφτείς τις Απόκριες! Για εκείνες τις τολμηρές που θα πάνε τελικά στο πάρτι!

Μπορεί το keyword “Απόκριες 2020” να μην έχει φτάσει τους αναμενόμενους αριθμούς στο google search δεδομένων των συνθηκών, αλλά στις παρέες όλο και κάποιοι συζητούν για κάποια αποκριάτικα πάρτι. Αν είσαι καλεσμένη σε κάποιο πάρτι, αποφάσισες να πας τελευταία στιγμή και άρα δεν έχεις και πολύ ιδέα για το τι να ντυθείς, σου έχουμε αντιπρόταση: να… βαφτείς! Στο youtube εντοπίσαμε εκείνα τα tutorials που σου δείχνουν πως να γίνεις Billie Eilish ή ακόμη και Joker! Πάτησε play!

Billie Eilish

Είναι το πιο hot όνομα της μουσικής βιομηχανίας αυτή τη στιγμή! Ο λόγος για την Billie Eilish που ξεσήκωσε κάμποσα Grammy. Είναι επίσης το κορίτσι με το signature beauty look που μπορείς να υιοθετήσεις κι εσύ αν δεις το παρακάτω tutorial.

Joker

Ένα άλλο hot πρόσωπο του 2019-20 είναι ο Joker. Για να πάρεις Όσκαρ στο πάρτι αυτό, μπορείς να ακολουθήσεις τα βήματα αυτού του tutorial. Επίσης, αυτή είναι μια τέλεια αφορμή να χρησιμοποιήσεις από την παλέτα σου εκείνες τις αποχρώσεις που δεν θα έβαζες ποτέ!

Ariana Grande

Η Ariana Grande είναι από τις stars με το πιο signature beauty look που μπορείς να υιοθετήσεις έτσι κι αλλιώς, είτε πας σε κάποιο πάρτι είτε απλώς βγεις. Μας αρέσει πολύ αυτό το eyeliner με την τραβηγμένη γραμμή και παρακάτω μπορούμε να δούμε και πώς θα το υιοθετήσουμε.

Oh… deer!

Αυτή η “beauty” στολή έχει γίνει πλέον κλασική επιλογή σε ότι έχει να κάνει με αποκριάτικα looks. Το πιο ενδιαφέρον κομμάτι: γίνεται πολύ πιο εύκολα από όσο νομίζεις κι επιπλέον έτσι ανακαλύπτεις τα όρια της δημιουργικότητάς σου.

Read More

And More