4D High Definition Lipoplasty: H πρωτοποριακή τεχνική που μεταμορφώνει το σώμα δημιουργώντας παράλληλα γράμμωση

Η λιποπλαστική δεν είναι μια απλή επέμβαση, είναι μια μορφή τέχνης. Ο πλαστικός καλείται να πλάσει ένα σώμα από την αρχή. Με την λιπογλυπτική 4D High Definition Lipoplasty που πραγματοποιεί ο Δρ. Μπουκουβάλας επιτυγχάνει τη σμίλευση του περιγράμματος του σώματος, καθώς αφαιρεί την περίσσεια λίπους χωρίς να προκαλεί τραύμα στους ιστούς, και δεν είναι μόνο αυτό! Με τη νέα αυτή τεχνική δημιουργεί παράλληλα κοιλιακούς και δίνει την αίσθηση του μυώδες αθλητικού σώματος!

Το λίπος που συλλέγεται στη συνέχεια μπορεί να επανατοποθετηθεί, εφόσον το επιθυμεί ο ασθενής, σε διάφορα άλλα σημεία του σώματος (lipofilling=λιποπρόσθεση) που το χρειάζονται, ώστε ν’ αποκτήσει το σώμα τέλεια αρμονία. Για παράδειγμα, μπορεί ο γιατρός να πάρει κάποια ποσότητα λίπους από την κοιλιά και να την τοποθετήσει στις γάμπες, όταν αυτές δεν είναι καλλίγραμμες, ή σε κάποια άλλη περιοχή όπως στο πρόσωπο, στα χείλη, ή για τον τονισμό των ζυγωματικών. Πρόκειται για μια ανώδυνη επέμβαση που προσφέρει ένα καλλίγραμμο-σμιλευμένο σώμα σε μια ώρα. Εφαρμόζεται σε άτομα πάνω από τα 16. Γίνεται με τοπική αναισθησία και μέθη και δεν πονάει για αυτό μιλάμε για ένα ανώδυνο χειρουργείο. Αμέσως μετά την επέμβαση ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σπίτι του.

Οι περιοχές θεραπείας περιλαμβάνουν την κοιλιακή χώρα, τους γοφούς, τους γλουτούς, τους μηρούς, τα γόνατα, τους βραχίονες, την πλάτη και άλλες περιοχές με επιπλέον συσσώρευση λίπους. Ιδιαίτερη εφαρμογή γίνεται και στην περιοχή του λαιμού (προγούλι), όπου μπορεί να εφαρμοσθεί είτε από μόνη της είτε ως απαραίτητο στοιχείο του lifting στην περιοχή του προσώπου-λαιμού.

Ο Dr Ζήσης Μπουκουβάλας ακολουθεί τις πιο εξελιγμένες τεχνικές της Πλαστικής Χειρουργικής παγκοσμίως. 

Dr. Ζήσης Κ. Μπουκουβάλας M.D, PH.D Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής πλαστικής χειρουργικής νοσοκομείου «Metropolitan», Διδάκτορας
του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Ιδρυτής της εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & Αναγεννητικής Ιατρικής «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ».

Διαθέτει 4 ιατρεία σε Σύνταγμα, Γλυφάδα, Κηφισιά και Θεσσαλονίκη. Μέλος των κυριότερων παγκόσμιων οργανισμών, όπως ISAPS, ESPRAS. ICOPLAST, EASAPS.

Για επιπλέον πληροφορίες στο: www.drboukouvalas.gr
email: info@drboukouvalas.gr