5 beauty tips που δεν είχες σκεφτεί για να ετοιμάζεσαι πιο γρήγορα το πρωί!

Ας συμφωνήσουμε ότι το πρωινό ξύπνημα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Ή, ότι το πρωινό (τελεία) είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Γιατί ακόμη και αν ξυπνάς σχετικά εύκολα, μέχρι να στρώσεις το κρεβάτι σου και να πιεις δυο γουλιές καφέ θα πρέπει και να έχεις διακτινιστεί στη δουλειά. Ο χρόνος, λοιπόν, που έχεις στην διάθεσή σου για να ετοιμαστείς είναι από ανύπαρκτος έως ελάχιστος (εκτός αν ξυπνάς στις 6), αλλά από την άλλη δεν θέλεις να πας στο γραφείο και να δείχνεις σαν να σε χτύπησε τρένο. Ούτε εμείς! Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει έξι γρήγορα tips για να πας στο γραφείο και να είσαι κούκλα!

Χρησιμοποίησε το skincare με δημιουργικό τρόπο!

Μια από τις πολύ δυνατές τάσεις είναι τα glossy βλέφαρα τα οποία σε κάνουν να δείχνεις ξύπνια στη στιγμή! Αν, όμως, η προοπτική του να απλώσεις lipgloss στα μάτια σου πρωί- πρωί σε κάνει να τρέμεις (κι εμάς!) ένας πολύ δημιουργικός τρόπος είναι να πέρασεις τα βλέφαρά σου με ένα προϊόν skincare σε μορφή στικ. Serum Προσώπου Ενυδάτωσης- Watermelon Brightening Serum Mini από Milk Makeup, €11.95. Αποκλειστικά στα Sephora.

Ψέκασε στα μαλλιά σου dry shampoo από το προηγούμενο βράδυ!

Είναι ένα tip για το οποίο θα με ευγνωμονείς ή, καλύτερα, για το οποίο θα ευγνωμονείς την hair stylist Kristin Ess από την οποία το έχω ξεσηκώσει. Η ίδια προτείνει αν δεν είσαι φρεσκολουσμένη πριν πέσεις για ύπνο να ψεκάσεις τα μαλλιά σου, ρίζα και μήκη, με ένα ξηρό σαμπουάν και έπειτα να τα πιάσεις σε ένα ψηλό, χαλαρό bun χρησιμοποιώντας ένα μεταξωτό scrunchie. Έτσι, καθώς στριφογυρίζεις στα μαξιλάρια τα μαλλιά σου δεν θα σπάνε κι επιπλέον θα δώσεις στο προϊόν το περιθώριο να απορροφήσει την λιπαρότητα για πολλές ώρες. Και το πιο σημαντικό; Το επόμενο πρωί όταν ξυπνήσεις θα έχεις τους τέλειους κυματισμούς χωρίς να κάνεις τίποτα! Dry shampoo Klorane, €8.00.

Χρησιμοποίησε το concealer σε όλο το πρόσωπο!

Το concealer δεν είναι μόνο για να καλύπτεις τους μαύρους κύκλους και τα κόκκινα σημάδια. Επίλεξε ένα concealer ένα- δύο τόνους πιο ανοιχτό από το makeup σου και άπλωσέ το στην κορυφή της μύτης και ψηλά στα ζυγωματικά. Με ένα βρεγμένο beautyblender ταμπόναρε την περιοχή και θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο φως στο πρόσωπό σου και σε ελάχιστα λεπτά! Benefit Boi-ing Cakeless Concealer, €26.50.

Κάνε μίξη στα πάντα με highlighter!

Ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος να διώξεις την μουντή όψη από το πρόσωπό σου το πρωί είναι να αναμείξεις το foundation ή την κρέμα σου με highlighter. Κάνε το ίδιο και για το body lotion σου αν έχεις χρόνο και αμέσως θα αποκτήσεις μια instant λάμψη. Σκέψου το: με ένα highlighter δεν μπορεί να είσαι θαμπή! Σωστά; Soleil Tan de Chanel.

 

Ψέκασε τα μαλλιά σου με mist!

Είναι ένα tip που αγαπούν οι hair stylist! Αν έχεις βάλει από την προηγούμενη μέρα προϊόντα στα μαλλιά σου, ενεργοποίησε την δράση του ξανά ψεκάζοντας τα με ένα ενυδατικό mist. Ναι, αυτό που χρησιμοποιείς και στο πρόσωπό σου. Αφού το κάνεις πίεσε τις τούφες μέσα στις παλάμες σου και τα μαλλιά σου θα αποκτήσεις και πάλι ζωή! Ενυδατικό face mist με βιταμίνη Ε, Tha Body Shop, €9.00.

 

Read More

And More