5 φορές που η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε μαντήλια στα μαλλιά και μας έπεισε να κάνουμε το ίδιο!

Η Μαίρη Συνατσάκη αγαπά το bohemian στιλ κι εμείς εκείνη γιατί φροντίζει να μας δίνει πάντα πολύ ωραίες στιλιστικές ιδέες. Και… hair-στιλιστικες :P. Με μια ματιά στο instagram της θα διαπιστώσεις πως η ίδια αγαπά τα μαντήλια στα μαλλιά και φροντίζει να τα φοράει στις καλοκαιρινές της διακοπές και όχι μόνο.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις πέντε εκείνες φορές που το έκανε με τόση επιτυχία ώστε μας έπεισε να κάνουμε το ίδιο. Και θα το κάνουμε!

Μαλλιά που έχουν στεγνώσει μόλις μετά από μια βουτιά στη θάλασσα. Αυτά τα μαλλιά είναι από μόνα τους υπέροχα αλλά με ένα μαντήλι περασμένο κατά αυτόν τον τρόπο και ένα ζευγάρι μεγάλους, χρυσούς κρίκους το look απογειώνεται αυτόματα και μπορεί να σε πάει από την παραλία στο beach bar και από εκεί για το φαγητό σου!

Ένας ακόμη τρόπος να φορέσεις το φουλάρι στα μαλλιά σου όπως η Μαίρη Συνατσάκη είναι βάζοντας όλα τα μαλλιά σου μέσα σε αυτό και τυλίγοντας το μαντήλι περιμετρικά. Βασική προϋπόθεση εδώ είναι να επιλέξεις ένα αρκετά μακρόστενο μαντήλι ειδικά αν έχεις πλούσια και πυκνά μαλλιά.

Κάνε το μαντήλι σου μια μακρόστενη λωρίδα και πέρασέ το γύρω από το κεφάλι σου σαν headband. Στο ύψος του αυχένα πιάσε έναν κόμπο ώστε να το σταθεροποιήσεις.

Τα ίδια βήματα μπορείς να ακολουθήσεις κι εδώ, παίζοντας αυτή τη φορά με τις αφέλειές σου. Αν έχεις, λοιπόν, αφέλειες φρόντισε να τις αφήσεις έξω από το μαντήλι για να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπό σου.

Αυτός είναι ο πιο πρόσφατος τρόπος που η Μαίρη Συνατσάκη φόρεσε το μαντήλι στα μαλλιά της και μα έδωσε inspo. Ένα top knot κι ένα μαντήλι μπορούν να σε πάνε οπουδήποτε. Και φυσικά, σε πάνε και στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

Αλήθεια, εσύ φοράς μαντήλια στις διακοπές σου; Αν ναι, ποιον τρόπο δεσίματος αγαπάς περισσότερο;

Photo: @mairiboo

Read More

And More