5 make-up tips για glamorous look από το πρωί ως το βράδυ όπως της Stella Maxwell!

Ποια δεν θέλει να μάθει μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της Stella Maxwell; Ρητορική ερώτηση! Η Stella Maxwell, λοιπόν, είναι ένα από τα girl crush μας και official ambassador της Max Factor. Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της συνεργασίας η ίδια αποκάλυψε μερικά από τα αγαπημένα της μυστικά ομορφιάς και προϊόντα του brand στα οποία ορκίζεται.

Εσύ μπορείς να πάρεις χαρτί και στιλό και να κρατήσεις σημειώσεις (το print screen πιάνεται σαν χαρτί και στιλό).

Ξεκίνησε την ημέρα σου με φρέσκια και λαμπερή επιδερμίδα με το Healthy Skin Harmony Foundation! Χάρη στην έξυπνη φόρμουλα που προσφέρει 24-ωρη ενυδάτωση, αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF20 και έλεγχο της γυαλάδας, το Healthy Skin Harmony Foundation χαρίζει μια ημι-ματ όψη ενώ καταπολεμά τις επιπτώσεις του άγχους στην επιδερμίδα, για να εξασφαλίσει ένα πραγματικά τέλειο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τη Stella Maxwell, το Healthy Skin Harmony Foundation είναι απαραίτητο για να αποκτήσει η επιδερμίδα μια υγιή λάμψη: “Χρησιμοποιώντας το Healthy Skin Harmony Foundation, λέω αντίο στην κουρασμένη όψη και επιτυγχάνω μια υγιή λάμψη στην επιδερμίδα μου. Επιπλέον, μου αρέσει το ημι-ματ αποτέλεσμα που χαρίζει ενώ παράλληλα προσφέρει επαρκή κάλυψη αφήνοντας το δέρμα μου να αναπνέει!”.
Εφάρμοσέ το χρησιμοποιώντας τα δάκτυλά σου και πραγματοποιώντας κυκλικές κινήσεις.

Μετά το foundation χρησιμοποίησε το Crème Bronzer σε όλο το πρόσωπο για να δημιουργήσεις μια υπέροχα φυσική, μαυρισμένη επιδερμίδα ή για να δώσεις λάμψη στα ζυγωματικά σου. Άπλωσέ το με ένα μεγάλο μαλακό πινέλο στη γραμμή των μαλλιών και στη συνέχεια κάνε ένα απαλό πέρασμα ακριβώς κάτω από τα ζυγωματικά καθώς και στην περιοχή του λαιμού και το ντεκολτέ.  Έπειτα, δημιούργησε ένα ακαταμάχητο βλέμμα για κάθε στιγμή της ημέρας με τη νέα παλέτα Smokey Eye Matte Drama Kit. Επίλεξε την απόχρωση Rich Roses για να δημιουργήσεις ένα σαγηνευτικό βλέμμα για τις πρωινές σας εμφανίσεις και τη Smokey Onyx για ένα εντυπωσιακό και sexy dramatic look για τη βραδινή σου έξοδο. Δώστε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο βλέμμα σας με τη Lash Crown Mascara, αγαπημένυη της Stella Maxwell. “Όταν βάφομαι μόνη μου, θέλω να επικεντρώνομαι στα μάτια. Ο όγκος, το μήκος και ο διαχωρισμός είναι τα τρία απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει μια μάσκαρα και η Lash Crown Mascara τα έχει όλα! Μου χαρίζει έντονες και πυκνές βλεφαρίδες κάθε στιγμή”, έχει πει.

Από ένα ολοκληρωμένο glamorous look δεν μπορεί να λείπει η άψογη εμφάνιση στα χείλη! Η Stella Maxwell έχει πάντα στην τσάντα της ένα Colour Elixir Honey Lacquer, είτε ταξιδεύει, είτε για τη νυχτερινή της έξοδο. Το Honey Nude που βλέπεις εδώ και το Regale Burgundy που βλέπεις πιο πάνω είναι οι δύο αγαπημένες της αποχρώσεις!

Read More

And More