5 πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι μπορείς να κάνεις με το αγαπημένο σου Johnson’s Baby Oil!

Τα λάδια είναι μεγάλη τάση πια στην ομορφιά! Αλλά πολύ, πολύ πριν οι εταιρίες αρχίσουν να λανσάρουν λάδια υπήρχε ένα που είχε την πρώτη θέση στις καρδιές μας και το beauty routine μας. Ο λόγος για το Johnson’s baby oil που μπορεί να κάνει για ΄σένα πράγματα που δεν είχες φανταστεί ποτέ! Και στα λέμε όλα παρακάτω…

Αλλά πριν από αυτό, ας σου φρεσκάρω λίγο τη μνήμη για το πρώτο λάδι που μπήκε ποτέ στην καρδιά μας!

Ελκυστική Επιδερμίδα και απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης
To Johnson’s Baby Oil προσφέρει απόλυτη αίσθηση ενυδάτωσης και λάμψη στην επιδερμίδα. Συνώνυμο της ομορφιάς και της περιποίησης χαρίζει μια απόλυτα ελκυστική και μεταξένια αίσθηση.
Tώρα σπάσε το κατεστημένο στον τρόπο που ενυδατώνεις το δέρμα σου και χρησιμοποίησε Johnson’s Baby Oil, αντί για το συνηθισμένο σου ενυδατικό προϊόν και χάρισε στην επιδερμίδα σου τέλεια ενυδάτωση και μοναδική απαλότητα.
Πως; Χάρη στο μοναδικό τρόπο χρήσης του. Απλώνεται μετά το ντους ή το μπάνιο στην βρεγμένη ή νωπή επιδερμίδα και «σφραγίζει» μέσα της 10 φορές περισσότερη ενυδάτωση. Μετά σκούπισε απαλά και νιώσε το δέρμα σου τέλεια ενυδατωμένο και μοναδικά απαλό, χωρίς αίσθηση λιπαρότητας.

Επιλέξτε τη σύνθεση που προτιμάς!
H γνώριμη κλασική μυρωδιά γεμάτη φρεσκάδα και αγνότητα στο ροζ μπουκαλάκι, με εκχυλίσματα χαμομηλιού που ανακουφίζει και καταπραΰνει ακόμα και τις ευαίσθητες επιδερμίδες στο κίτρινο, με σύνθεση aloe vera που βοηθάει στην ενυδάτωση της ξηρής επιδερμίδας στο πράσινο ενώ τέλος με σύνθεση bedtime που διαθέτει υπέροχο άρωμα και καταπραϋντικές και χαλαρωτικές ιδιότητες! Όποιο Johnson’s baby oil κι αν επιλέξεις το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει!

5 πράγματα που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι μπορείς να κάνεις με το αγαπημένο σου Johnson’s Baby Oil!

1. Ανάμειξέ το με την σπασμένη σου σκιά

Στα backstage των fashion shows και στις φωτογραφήσεις πολλοί make up artists χρησιμοποιούν lip gloss στα μάτια για να πετύχουν αυτό το glossy αποτέλεσμα. Το ίδιο μπορείς να πετύχεις αν αναμείξεις την σπασμένη σου σκιά με ελάχιστο Johnson’s baby oil.

2. Σου τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος; Κάνε πρόβλημα!

Αν ξέμεινες από αφρό ξυρίσματος δεν χρειάζεται να ανησυχείς! Βρέξε τα πόδια σου και άπλωσε ελάχιστη ποσότητα από το αγαπημένο σου Johnson’s baby oil. Ξυρίσου ως συνήθως. Οι τριχούλες θα μαλακώσουν ενώ μετά τα πόδια σου θα είναι τόσο απαλά που δεν θα χρειαστείς ενυδατική. Plus: το Johnson’s baby oil με αλόη έχει και καταπραϋντικές ιδιότητες, οπότε λες αντίο στους ερεθισμούς.

3. Ντεμακιγιάζ ματιών

Λίγο Johnson’s baby oil με χαμομήλι σε ένα pom pon, πέρασε στο κινητό σου βλέφαρο με ήπιες κινήσεις προς τα κάτω και προς τα πάνω και απαλλάξου από υπολείμματα μάσκαρας και σκιάς.

4. Για τις παρανυχίδες

Για να έχεις πάντα φροντισμένα και περιποιημένα νύχια βάλε ελάχιστο Johnson’s baby oil στα δάχτυλά σου και κάνε απαλό κυκλικό μασάζ. Βαλ’το στο beauty routine σου και σου υπόσχομαι πως θα γίνει η αγαπημένη σου beauty συνήθεια!

5. Απόκτησε τις γυαλάδες των μοντέλων!

Ζηλεύεις τις γυαλάδες που βλέπεις στα πρόσωπα των μοντέλων στα catwalks; Μπορείς να τις αποκτήσεις εύκολα και ανέξοδα! Αφού κάνεις την βάση σου ψέκασε δύο σταγόνες Johnson’s Baby Light Oil Spray (με μη λιπαρή υφή, απλώνεται κατευθείαν σε στεγνή επιδερμίδα, απορροφάται αμέσως αφήνοντας μια απαλή διάφανη λάμψη στο δέρμα) στις άκρες των δαχτύλων σου και ταμπόναρε απαλά στην περιοχή ψηλά στα κόκαλα. Είναι σημαντικό πριν να μην έχεις χρησιμοποιήσει πούδρα, όμως. Tο αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει! Promise!

Read More

And More