5 σειρές που μπορείς να δεις στο Netflix αν είσαι beauty addict!

Λίγο η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00 και πολύ η καραντίνα, οι επιλογές που έχουμε για την διασκέδασή μας είναι λιγότερες. Αν είσαι beauty addict στις επιλογές αυτές μπορείς να συμπεριλάβεις ένα facial που θα κάνεις σπίτι σου, μια μάσκα ομορφιάς με gua sha και όλο αυτό μπορείς να το πας ένα ή/και πολλά βήματα παραπέρα, αν το συνδυάσεις με την σωστή σειρά στο Netlix! Με άλλα λόγια, αν είσαι πραγματική beauty addict, ιδού μερικές σειρές που μπορείς να ξεκινήσεις να βλέπεις από απόψε!

1.Skin desicion before- after 

Δεν είναι πάντα ή μόνο το ναρκισσιστικό κίνητρο αυτό που θα σε οδηγήσει να κάνεις μια πλαστική επέμβαση. Πολλές φορές στον πλαστικό σου μπορεί να σε οδηγήσει κάτι βαθύτερο, ένας πολύ συναισθηματικός λόγος, για παράδειγμα. Η συγκεκριμένη σειρά είναι πολύ ενδιαφέρουσα γιατί βλέπει αυτή τη διαδικασία από μια συναισθηματική προσέγγιση την οποία δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ πριν γι’αυτό και είναι από τις πρώτες σειρές στη λίστα μας!

2. Glow Up: το νέο αστέρι του makeup!

To Glow Up είναι ένα βρετανικό show το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο BBC αλλά πλέον μπορείς να δεις και τα πρώτα επεισόδια στο Netflix. Μια ομάδα από υπερταλαντούχους ανθρώπους στο μακιγιάζ καλείται να δείξει το ταλέντο του σε μια σειρά από challenges. Φαντάσου κάτι σαν το GNTM αλλά στην… makeup εκδοχή του!

3. Queer Eye 

Αυτή η σειρά ξεκίνησε με πέντε παρουσιαστές οι οποίοι είχαν ως project να μεταμορφώσουν όλους όσους συμμετείχαν σε κάθε επεισόδιο. Στην νέα εκδοχή του οι πέντε super stylish παρουσιαστές πηγαίνουν στην Ιαπωνία και μας παρασύρουν σε νέες περιπέτειες!

4.To Goop Lab με την Gwyneth Paltrow

H Gwyneth Paltrow και οι συνεργάτες της δοκιμάζουν τα πιο περίεργα πράγματα και μοιράζονται μαζί μας την ολιστική τους προσέγγιση για την ομορφιά! Εκτός από πράγματα που μπορείς να υιοθετήσεις για να νιώσεις ευεξία (και πάντα αυτό αποτυπώνεται στην επιδερμίδα μας) δεν μπορείς να μην χαζέψεις τα τέλεια outfits και τα συγκλονιστικά γραφεία του Goop!

5.Skin Wars

Δεν έχει έρθει ακόμη στο ελληνικό Netflix αλλά ανυπομονούμε! Φαντάσου μια εκδοχή του Glow Up αλλά αντί για μακιγιάζ εδώ μιλάμε για body painting! Οι καλλιτέχνες αντιμετωπίζουν διάφορα challnge ενώ μπροστά στα μάτια μας χειρίζονται τα ανθρώπινα σώματα και την επιδερμίδα σαν να ήταν καμβάς. Τέλειο! 

 

 

Read More

And More