5 τέλειοι beauty λογαριασμοί για να φρεσκάρεις το feed σου στο instagram!

Αυτές τις μέρες που είμαστε σπίτι μας κάνουμε λίγα περισσότερα scroll down στο instagram από άλλες φορές. Επίσης, αυτές τις μέρες που είμαστε σπίτι έχουμε περισσότεροι ανάγκη από εικόνες που θα μας δώσουν έμπνευση, θα μας ανανεώσουν και θα μας κάνουν να νιώσουμε ότι βρισκόμαστε περισσότερο εκεί έξω (aka προσλαμβάνουσες). 

Αν τώρα, έχεις και μια παραπάνω αγάπη στο beauty (αν είσαι σε αυτό το άρθρο θα έχεις!), τότε οι beauty εικόνες θα σε ενδιαφέρουν περισσότερο. Σωστά; 

@topshelfbeaute

Πόσες φορές έχεις την ευκαιρία να κοιτάξεις στα νεσεσέρ, στα μπάνια και στα boudoir διάφορων πολύ ψαγμένων beauty addict; Αυτός ο λογαριασμός σου δίνει αυτή την ευκαιρία κάθε μέρα αφού συγκεντρώνει τις πιο λαχταριστές εικόνες με προϊόντα και πρόσωπα από όλο το instagram. Έτσι, μαθαίνεις και για οτιδήποτε νέο έρχεται! 

@Violette_fr

H αυτοδίδακτη makeup artist Violette που είναι και επίσημη makeup artist της Estee Lauder είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας! Στον λογαριασμό της θα βρεις μερικά υπέροχα IGTV και tutorials μακιγιάζ και θα αντλήσεις έμπνευση από την παριζιάνικη αισθητική της, αν και πλέον μένει στο Brooklyn. 

@sortofobsessed 

Αν είσαι sort of obsessed με το beauty αυτός είναι ένας λογαριασμός που πρέπει οπωσδήποτε να ακολουθήσεις. Εδώ, λοιπόν, θα βρεις από φρέσκα και πολύ updated brands όπως είναι το Glossier ή τα Drunk Elephant μέχρι και τα πιο lux και υπεραγαπημένα μας όπως Chanel και La Mer. Πέρα, όμως, από αυτά κάτι ακόμη που απολαμβάνουμε σε αυτό τον λογαριασμό είναι τα reviews και οι αναλύσεις της κατόχου του. 

@hungvanngo

Είναι ο προσωπικός makeup artist της Selena Gomez αλλά όπως θα διαπιστώσεις όταν επισκεφτείς το προφίλ του, έχει κάνει μακιγιάζ σχεδόν σε κάθε διάσημη. Είναι από το Βιετνάμ, μένει στην Νέα Υόρκη και δημιουργεί αλαβάστρινες επιδερμίδες. Μας αρέσει πολύ!

@ritualofme

Αυτός ο λογαριασμός αποδεικνύει ότι δεν είναι η ποσότητα αυτή που παίζει ρόλο αλλά η ποιότητα. Οι 18.2k followers που ακολουθούν αυτό τον λογαριασμό (θα έπρεπε να είναι πολύ περισσότεροι) βλέπουν καθημερινά στο feed τους εικόνες που θα μπορούσαν να μοιάζουν περισσότερο με έργα τέχνης. “Σκοπός μου κάθε φορά είναι να δείξω την υφή και την αίσθηση που αυτή προκαλεί. Είναι το πρώτο πράγμα που κάνω και η ίδια όταν πηγαίνω σε ένα κατάστημα καλλυντικών και θέλω να αγγίξω τα προϊόντα!”, είχε πει ο ιδιοκτήτης του λογαριασμού σε ένα Q+A. 

Κάνε add αυτούς και θα επανέλθουμε με περισσότερους! Τι θα έλεγες αν μάλιστα, δημιουργούσαμε μια τέτοια στήλη ανά μήνα ή και συχνότερα; 

 

Read More

And More