6 αξεσουάρ μαλλιών που φοράνε φανατικά τα κορίτσια της μόδας!

Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι σαν την επιλογή του χρώματος στα νύχια: το σωστό χρώμα θα απογειώσει την εμφάνισή σου και θα σου προσθέσει πόντους στιλ χωρίς εσύ επί της ουσίας να καταβάλεις καμία προσπάθεια, ενώ το λάθος μπορεί να τα γκρεμίσει όλα. Κατά την ίδια λογική, δεν αρκεί να πιάσεις τα μαλλιά σου όπως- όπως με ένα λαστιχάκι. Μπορείς να κρατήσεις την… όπως- όπως λογική αλλά να επενδύσεις στο σωστό hair accessory που θα απογειώσει το look σου.

Ποιο είναι αυτό; Δεν είναι ένα, είναι έξι, και τα κορίτσια της μόδας ξέρουν καλύτερα! Στα παραθέτουμε…

Μαντήλια

Οι μπαντάνες και τα μαντήλια έχουν κάνει μεγάλο comeback από τα 90’s. Ο τρόπος δε, να τα υιοθετήσεις είναι είτε παίρνοντας ένα κλασικό μαντήλι και τυλίγοντάς το διαγώνια να το σταθεροποιήσεις στα μαλλιά σου είτε να επενδύσεις σε κάποια hair accessories- μαντήλια με προσαρμοσμένο λαστιχάκι που φοράς στα μαλλιά σου σαν να ήταν headband. Το δεύτερο το εντοπίσαμε στο Free People. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, άφησε τα υπόλοιπα μαλλιά σου κάτω.

@amaka.hamelijnck

@monikh

Κλάμερ

Είναι το brand που έχει κάνει το μεγαλύτερο comeback και δίνει στην εμφάνισή σου έναν Παριζιάνικο αέρα την ίδια στιγμή που θα το φορέσεις! Μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου ψηλά, ένα twist και να το σταθεροποίησεις με ένα κλάμερ ή μπορείς να πιάσεις με αυτό ακόμη και τα μισά σου μαλλιά. Εκεί έξω θα βρεις άπειρα και σε διάφορες τιμές: από τα πιο απλά που παίρνεις δέκα- δέκα από καταστήματα καλλυντικών μέχρι τα πιο ιδιαίτερα. Μόλις εντοπίσαμε και ένα brand που λέγεται Margherita κι εδώ θα βρεις πολλά τέτοια!

@devonleecarlson

@lauramvila

@margheritauniverse

Hair clips

Μια χωρίστρα στη μέση, δύο hair clips δεξιά και αριστερά, περίπου στο ύψος των φρυδιών και είσαι super stylish και για το νησί και για την πόλη. Μπορείς, μάλιστα, να φορέσεις έξω και εκείνα τα ειδικά hair clips που βλέπουμε στα backstage των shows για να μην τσαλακώνονται τα μαλλιά.

@alexachung

@heartzeena

@olivecooke

Μπαρέτες- φιόγκοι

Οι μπαρέτες είναι από μόνες τους πολύ stylish. Φέτος, όμως, θα πρέπει να αντικαταστήσεις αυτές τις μπαρέτες με τις μπαρέτες που διαθέτουν φιόγκο ή να δέσεις απλώς με ένα μαντήλι έναν φιόγκο στα μαλλιά σου. Δείχνει καλύτερα με τα μισά μαλλιά πιασμένα πάνω ή με παλιά που έχουν όγκο γιατί σε αντίθετη περίπτωση τα μαλλιά θα χαθούν μέσα στον τεράστιο όγκο του φιόγκου.

 

Τεράστια Scrunchie    

Τα scrunchie δεν είναι κάτι νέο. Το νέο φέτος σε σχέση με τα scrunchie είναι ότι πρέπει να επιλέξεις το σωστό μέγεθος. Και το σωστό είναι το huge!

    Alice bands

@korinavrousia

Τα Alice bands (λέγονται έτσι επειδή ακριβώς τα φορούσε η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων) έχουν κάνει πολύ μεγάλο comeback εδώ και αρκετές σεζόν. Η διαφοροποίηση φέτος είναι ότι θα τα βρεις σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές, δηλαδή χρώματα και υφάσματα, με πιο αγαπημένα μας τα πετσετέ Cocofico!

 

Read More

And More