6 body butter που θα σώσουν την επιδερμίδα σου τον χειμώνα. PS: στεγνώνουν αμέσως!

Αυτή τη στιγμή που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές κάθομαι σταυροπόδι, το ένα μπατζάκι έχει σηκωθεί και από κάτω αποκαλύπτεται η ξηρή μου επιδερμίδα. Δηλώνω ένοχη γιατί εδώ και κάμποσες μέρες κάνω skip την κρέμα σώματος λες και έχω μόνο επιδερμίδα στο πρόσωπο και το υπόλοιπο δέρμα μου θα εμφανιστεί ξανά από την άνοιξη. Λάθος! Γιατί τον χειμώνα ειδικά, η επιδερμίδα μας υποφέρει από το κρύο εκεί έξω, τα καυτά μπάνια εκεί μέσα (στο ντους), και όλη αυτή την παραμέληση.

Παρακάτω, έξι top body butter που θα σώσουν το δέρμα σου από την ξηρότητα και που στεγνώνουν αμέσως. Πάρε το χρόνο σου, άπλωσέ τα με κινήσεις μασάζ και δείξε λίγο pampering στο μεγαλύτερό σου όργανο που φυλάει όλα τα υπόλοιπα! Θα κάνω αυτό ακριβώς μόλις τελειώσω με αυτό το άρθρο.

Avene Moisturizing Melt-in Balm, €20.63. Έχουμε αδυναμία στα προϊόντα φαρμακείου και ειδικά σε αυτό το brand. Το συγκεκριμένο προϊόν λιώνει όταν το απλώνεις στην επιδερμίδα και γίνεται τελικά ένα με αυτήν. Είναι ακόμη πιο ιδανικό αν έχεις ευαίσθητη επιδερμίδα και όποιο προϊόν κι αν έχεις χρησιμοποιήσει σου δημιουργεί κνησμό.

 

The Body Shop Coconut Nourishing Body Butter, €15.00. Το έλαιο καρύδας στο οποίο στηρίζεται είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Αλλά αυτό το προϊόν έχει και κάτι ακόμη που μας έχει κάνει να το ερωτευτούμε: το μυρίζεις και διακτινίζεσαι στην κοντινότερη παραλία!

Kiehl’s Creme de Corps Soy Milk & Honey Whipped Body Butter, €34.50. Δεν ξέρουμε τι μας αρέσει περισσότερο σε αυτό εδώ το προϊόν που έχει ως βάση το μέλι: η υφή ή τέλεια μυρωδιά του; Αρχικά μπορεί να σου φανεί κάπως πιο πλούσιο αλλά θα διαπιστώσεις ότι λιώνει και γίνεται ένα με την επιδερμίδα όταν το απλώσεις.

Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum Cream, €34.90, Sephora. Χιλιάδες άρθρα ανά τον κόσμο έχουν αφιερωθεί κατά καιρούς σε αυτό εδώ το μαγικό προϊόν που είναι και το μυστικό των γυναικών στην Βραζιλία. Η κρέμα είναι πλούσια σε Guaraná, ένα φυτό που ευδοκιμεί στον Αμαζόνιο, του οποίου ο καρπός περιέχει μία από τις πιο δραστικές μορφές καφεΐνης στον πλανήτη. Η καφεΐνη του Guaraná βοηθά στην τόνωση της κυκλοφορίας και, μαζί με το βραζιλιάνικο μείγμα ομορφιάς από βούτυρο Cupuaçu, Açaí και λάδι καρύδας, βοηθάει στη λείανση και τη σύσφιγξη της επιδερμίδας.

Frankbody body cream, από 21.95, €6.58, Sephora. Run don’t walk γιατί ένα από τα καλύτερα body butter παγκοσμίως έχουν έκπτωση 70%!

Cerave Moisturizing Cream, €12.99/340gr. Είναι ένα προϊόν που ορκιζόμαστε γιατί δημιουργεί άμεσα ενυδάτωση στην επιδερμίδα ενώ το χορταστικό βαζάκι του κοστίζει μόλις 13 ευρώ! Και θα το βρεις σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη.

Read More

And More