7 bath set που θα μετατρέψουν το μπάνιο σου σε spa! Και ναι, είναι το τέλειο δώρο!

Ένα από τα μεγαλύτερα beauty resolution του 2019 που έχουμε αποφασίσει να βάλουμε σε εφαρμογή το συντομότερο είναι να έχουμε περισσότερο Me Time. Το Me Time είναι ο χρόνος που αφιερώνεις στον εαυτό σου κάνοντας μάσκες, γεμίζοντας την μπανιέρα σου με ζεστό νερό και άλατα, ανάβοντας κεριά και πίνοντας ένα ζεστό τσάι (ή ένα κρύο λευκό κρασί!).

Αυτό το Me Time, ωστόσο, χρειάζεται και τις κατάλληλες υποδομές: τα απαραίτητα, δηλαδή, προϊόντα που θα μεταμορφώσουν το μπάνιο σου σε spa. Την περίοδο των γιορτών (αυτή που διανύουμε!) τα καταστήματα είναι γεμάτα τέτοια προϊόντα που έρχονται σε σετ. Τα bath set, λοιπόν, είναι το best δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου! Λούφες, λάδια, άλατα: γέμισε την μπανιέρα σου και απόλαυσε ένα ζεν 2019!

The Ritual of Happy Buddha, €29.95, Sephora. Μυρωδιές από ευκάλυπτο και δεντρολίβανο σε κάνουν να νιώθεις σαν… ευτυχισμένος Βούδας! Το σετ περιέχει αφρόλουτρο, προϊόν απολέπισης για το σώμα, κρέμα σώματος και σαπούνι χεριών.

 

Σετ Δώρου Temtress της Mor, €36.00, Make Me Up. Η Συλλογή MOR Temptress Collection είναι ένα τρίο του Little Luxuries η οποία περιλαμβάνει κρέμα χεριών εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε και Shea butter , ένα σαπούνι τριπλής άλεσης με βούτυρο καριτέ για ενυδάτωση, και ένα ελαφρύ αρωματικό λάδι με σπόρους αμύγδαλου, αβοκάντου και σουσαμιού! Έχουν όλα τους μια μυρωδιά που σε χαλαρώνει ενώ η Βιταμίνη Ε και το shea butter χαρίζουν βαθιά και ουσιαστική ενυδάτωση!

Adventurous Experiences Bath & Shower Set, €62.03, Molton Brown. Η μυρωδιά πάει με την διάθεση! Για κάθε σου διάθεση, λοιπόν, υπάρχει αυτό το κουτί με τα τρία αφρόλουτρα που περιέχει ξύλινες, πικάντικες και θαλάσσιες νότες. Άφησε το νερό να τρέχει ζεστό και ρίξε στην μπανιέρα σου μια γενναιόδωρη ποσότητα. Όσος περισσότερος αφρός τόσο το καλύτερο!

Philip Martin’s Coffee Scrub, €69.50, beauty-hall.gr. Me time και scrub σώματος πάνε μαζί! Αυτή η τέλεια σακούλα περιέχει ένα φυσικό απολεπιστικό που αποτελείται από κόκκους καφέ και δίνει απαλότητα και φωτεινότητα στο δέρμα. Όταν ενεργοποιείται με το προτεινόμενο έλαιο διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και έχει αντιφλεγμονώδη δράση στο δέρμα μαλακώνοντας ερεθισμούς και κοκκινίλες. Μόνο αν το δοκιμάσεις μπορείς να καταλάβεις την απίστευτη αίσθηση που αφήνει στο δέρμα σου!

My Own Bath Spa Gift Set, €16.89, Galerie de Beaute. Γάντι μπάνιου από φυσική λούφα για μασάζ, απολέπιση και καθαρισμό, τρίφτης πλάτης από φυσική λούφα και παντοφλάκια μπάνιου με φυσική λούφα για να κάνεις απολέπιση στα πέλματα όσο περπατάς. Αλλιώς: το τέλειο και super χαλαρωτικό σετ!

Fantastic Body Care Set, €15.95, Sephora. Τα Sephora επινόησαν αυτό το σετ που θα χαρίσει στο σώμα μας όλη τη φροντίδα και τη μαγεία που χρειάζεται: ένα αφρόλουτρο με κρεμώδη υφή, μια ενυδατική κρέμα σώματος για αίσθηση φρεσκάδας και το απαραίτητο σφουγγαράκι. Bonus: η χαλαρωτική μυρωδιά του που θα σε κάνει να θέλεις να πας για ύπνο!

Spa od the World Relaxing Selection, €21.00, The Body Shop. Επειδή λίγη καθημερινή περιποίηση και χαλάρωση δεν είναι πολυτέλεια, χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα μια μοναδική ιεροτελεστία περιποίησης που μεταφέρει την ατμόσφαιρα ενός spa στο σπίτι! Αυτό το σετ δώρου περιέχει δύο προϊόντα από την σειρά μας Spa of the World™ καθώς και μία πετσέτα απολέπισης. Το αφρόλουτρο διαθέτει βελούδινη υφή και ένα ντελικάτο άρωμα παιώνιας που προσφέρει την αίσθηση μιας χαλαρωτικής απόδρασης από την καθημερινότητα. Η ενυδατική κρέμα σώματος είναι εμπλουτισμένη με έλαιο καμέλιας από την Ιαπωνία και ηρεμεί τις αισθήσεις χάρη στην πλούσια, μεταξένια υφή και το ντελικάτο, χαλαρωτικό της άρωμα. Ζεν!

Read More

And More