7 ιδέες για όσες αγαπούν το μαύρο βερνίκι αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμες ακόμη για τόσο σκούρο χρώμα!

Έχουμε περάσει ένα ολόκληρο καλοκαίρι βάφοντας τα νύχια μας λευκά (όπως σου γράψαμε κι εδώ, το λευκό βερνίκι ήταν ο αδιαμφισβήτητος νικητής του καλοκαιριού!). Αλλά να που αυτή η περίοδος εκτός από μεταβατική είναι η περίοδος που μας δημιουργεί μια έντονη διάθεση ανανέωσης. Κατά πάσα πιθανότητα να έχεις ήδη αλλάξει χρώμα στα μαλλιά σου ή να σκέφτεσαι να κλείσεις ραντεβού για να το κάνεις. Κι αν είσαι πιο σταθερή στις επιλογές σου σε χρώμα μαλλιών ή έχεις signature look, τότε πιθανότατα η διάθεση για ανανέωση να περνάει από τις ρίζες των μαλλιών σου στα νύχια σου.

Το μαύρο βερνίκι είναι μια τέλεια, κλασική επιλογή που την είδαμε και στα shows οίκων όπως Philip Plein (σεζόν Fall/Winter 2020-21). Και ναι, μπορεί να αγαπάς το κλασικό μαύρο βερνίκι αλλά ίσως να μην είσαι ακόμη έτοιμη για κάτι τόσο σκούρο. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να το υιοθετήσεις σε πιο μικρές, έξυπνες δόσεις; Η τέλεια επιλογή αν θέλεις κάτι μεταβατικό, glossy που παραμένει αγαπημένο. Α! Και σε κάποιες περιπτώσεις κάτι που έχει λίγο από το λευκό του καλοκαιριού!

Κάθετη γραμμή

@aliciatnails

Αυτό το trend που είναι μόνο ένα μέρος των νυχιών βαμμένο και μέρος άβαφο ώστε να φαίνονται τα φυσικά μας νύχια λέγεται negative space manicure και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για κάτι που ήδη γνωρίζεις μιας και είναι τάση τα τελευταία τρία χρόνια. Μπορείς, λοιπόν, να βάλεις το μαύρο σε τόσο μικρή δόση, να το συνδυάσεις με ένα pale pink ενώ αυτή τη λεπτή κάθετη γραμμή θα δώσει το εφέ και των πιο μακριών νυχιών.

Blended

@betina_goldstein

Για να υιοθετήσεις αυτά τα νύχια πάρε ένα λευκό βερνίκι και ένα μαύρο. Χρησιμοποιώντας το πινέλο κάθετα σχημάτισε τρία- τέσσερα stroks από το ένα χρώμα και τρία- τέσσερα από το άλλο και έπειτα με ένα σφουγγάρι πάτησε από πάνω για να εξασφαλίσεις αυτό το εφέ.

@betina_goldstein

Δεν υπάρχει πιο μεταβατικό μανικιούρ από αυτό που βλέπεις εδώ. Γιατί αν το λευκό βερνίκι ήταν τάση το καλοκαίρι και το μαύρο το φθινόπωρο και αν εσύ βρίσκεσαι με το ένα πόδι στη μια εποχή και με το άλλο στην άλλη, αυτό το μανικιούρ είναι best thing!

Wavy black

@thehangedit

Για αυτό το μανικιούρ θα χρειαστείς ένα λεπτό πινελάκι προκειμένου να σχηματίσεις με ακρίβεια αυτό τον κυματισμό και έπειτα να γεμίσεις εσωτερικά με μαύρο βερνίκι.

Black leather

@thehangedit

Αυτό το μανικιούρ αφήνουν την εντύπωση ενός δερμάτινου υφάσματος. Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για ένα έξυπνο παιχνίδι υφών ανάμεσα σε ένα ματ βερνίκι και σε ένα  διάφανο, glossy top coat.

Γιν- γιανγκ

@thehangedit

Η τέλεια ισορροπία αλλά για όσες αγαπούν λίγο περισσότερο το nail art. Αν η προσέγγισή σου είναι πιο μινιμαλιστική, έχεις ένα σωρό άλλες επιλογές.

Το νέο edgy γαλλικό

@xjuliatalisman

Ένα ακόμη μανικιούρ που κάνει τα νύχια να δείχνουν πιο μακριά! Για να το πετύχεις βάλει δύο σελοτέιπ στο μέσο των νυχιών σε σχήμα πυραμίδας, βάψε δεξιά- αριστερά και όταν αφαιρέσεις το σελοτέιπ προσεκτικά θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα.

 

Read More

And More