7 νυφικά χτενίσματα με τα οποία θα θέλαμε να δούμε την Δούκισσα στο γάμο της! Ψήφισε!

Η Δούκισσα Νομικού, ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια, πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αυτό το Σάββατο. Και τα σκαλιά της εκκλησίας έχουν μια νοητή συνέχεια με το beauty (ή κάπως έτσι!) αφού ένα από τα σημαντικότερα tasks που έχουν να αντιμετωπίσουν οι νύφες είναι πώς θα κάνουν τα μαλλιά τους (βλ. νυφικά χτενίσματα).

Αν και μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές, η Δούκισσα σίγουρα θα έχει αποφασίσει ποιο θα είναι το χτένισμά της, σκεφτήκαμε να κάνουμε μερικές… μαντεψιές παύλα προτάσεις για το πώς θα θέλαμε να έχει τα μαλλιά της στο γάμο της!

Boho waves και στεφανάκι με λουλούδια

Η Δούκισσα είναι ένα ρομαντικό κορίτσι που αγαπά τα λουλούδια στα μαλλιά και τους boho κυματισμούς. Ένα τέτοιο χτένισμα, λοιπόν, είναι πολύ κοντά σε εκείνη αλλά και στο όλο σκηνικό του γάμου μιας και μιλάμε για καλοκαίρι σε νησί και τα πιο επιτηδευμένα looks αποκλείονται.

Πλεξίδα- στεφάνι

Ένα ακόμη χτένισμα που ανήκει στην bohemian κατηγορία. Η πλεξίδα περιμετρικά του κεφαλιού δίνει την αίσθηση της ύπαρξης ενός στεφανιού plus τονίζει τα μάτια της, όπως φαίνεται και από αντίστοιχο χτένισμα που έχει κάνει η ίδια κατά το παρελθόν. Bonus: ένα hair chain τοποθετημένο στο πίσω μέρος των μαλλιών θα προσθέσει πόντους στιλ και ενδιαφέροντος για τους καλεσμένους που θα παρακολουθούν το μυστήριο.

Ρομαντικό σινιόν

Αν και πιστεύουμε ότι η Δούκισσα θα αφήσει τα μαλλιά της κάτω, ένα τέτοιο χτένισμα θα της πήγαινε επίσης πολύ και θα ταίριαζε με ένα glam νυφικό σε ίσια γραμμή. Δύο βασικά στοιχεία που θα ομορφύνουν το αποτέλεσμα: οι τούφες που πέφτουν δεξιά κι αριστερά στο πρόσωπό της αλλά και το λεπτό hair accessory. Επίσης, το συγκεκριμένο χτένισμα ταιριάζει πολύ αν η Δούκισσα αποφασίσει να φορέσει πέπλο.

Sleek ponytail

Μπορεί να μην είναι ένα χτένισμα που προτιμούν ιδιαίτερα οι νύφες καθώς τα αφημένα κάτω μαλλιά (ειδικά για όσες έχουν και μήκος) κάνουν το αποτέλεσμα πιο εντυπωσιακό, ωστόσο θα μας άρεσε να δούμε την Δούκισσα με ένα τέτοιο hair look: sleek μαλλιά, πιασμένα σε μια σφιχτή κοτσίδα και ένα off shoulders ή backless νυφικό. Στο κάτω- κάτω: ποιο-χτένισμα-δεν-της-πάει;

Bouncy waves

Δεν υπάρχει μόνο ένα είδος κυματισμού. Οι συγκεκριμένοι κυματισμοί κάνουν διεθνή καριέρα ως bouncy waves και είναι αρκετά πλούσιοι και περισσότερο glam. Και αν εξαιρέσεις το κόκκινο κραγιόν, πιστεύουμε πως αυτό το look είναι πολύ κοντά σε αυτό που τελικά θα επιλέξει η ίδια.

Ρομαντικές πλεξίδες – updo

Υπήρχε μια… ινσταγκραμική φάση όπου η Δούκισσα ανέβαζε συνεχώς τις πλεξίδες που της έκανε η μαμά της. Μάλιστα, αυτή η πλεξίδα με τα λουλούδια ανήκει στη Δούκισσα και είναι από τα μαγικά χέρια της μητέρας της. Αν, λοιπόν, για την ημέρα του γάμου της αποφασίσει να κάνει κάτι διαφορετικό από όλα όσα μας έχει συνηθίσει αυτή η επιλογή θα της ταίριαζε πολύ.

Beach waves με πέπλο

Πιστεύουμε πως αυτό είναι το hair look που τελικά θα επιλέξει! Γιατί τα beach waves είναι effortless sexy, γιατί ταιριάζουν σε έναν γάμο που γίνεται σε νησί και γιατί η ίδια, λόγω επαγγέλματος, έχει ντυθεί τόσες φορές νύφη που τελικά για την δική της αυτή μέρα θα επιλέξει να κινηθεί στην λογική του less is more!

Τι λες Δούκισσα; Πέσαμε καθόλου μέσα στις beauty προβλέψεις μας;

Read More

And More