7 παλέτες που θα σου κάνουν απόσβεση γιατί θα χρησιμοποιήσεις κάθε χρώμα!

Οι παλέτες με τις σκιές είναι μια από τις πιο αγαπημένες μας αγορές ΑΛΛΑ συμβαίνει πάντα το εξής: αγοράζεις μια παλέτα γιατί βρήκες μέσα σε αυτήν ένα- δυο χρώματα που σου αρέσουν πολύ και αυτό είναι. Τα χρώματα είναι μόνο ένα- δύο και τα υπόλοιπα δεν σου αρέσουν ιδιαίτερα ή δεν τα θεωρείς πρακτικά. Αποτέλεσμα; Έδωσες κάμποσες χρήματα για να πάρεις μια παλέτα η οποία δεν θα σου κάνει απόσβεση ποτέ.

Όχι αυτές οι παλέτες! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο αγαπημένες μας new in, οι περισσότερες, παλέτες με τέλεια χρώματα που θα αναδείξουν το μαύρισμά σου το καλοκαίρι και θα τις φορέσεις και όλο το χρόνο. Σημείωσε!

Les 4 Ombres, απόχρωση Warm Memories, Chanel. Απαλοί και ζεστοί τόνοι εμπνευσμένοι από τα χρώματα των φωτογραφιών που είναι τραβηγμένες με Polaroid. Και τα τέσσερα χρώματα συνδυάζονται μεταξύ τους αλλά μπορείς να φορέσεις και το καθένα ξεχωριστά περιμετρικά του ματιού. Όλα τα χρώματα είναι υπέροχα αλλά αυτή η peachy- terracotta απόχρωση είναι η πιο αγαπημένη μας.

 

 

Snap Shadows Mix & Match Eyeshadow Palette απόχρωση Deep Naturals, Fenty Beauty, €25.95. Οι παλέτες που δημιούργησε η Rihanna, δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετήσουν αυτόν ακριβώς το σκοπό: να βρούμε τα χρώματα που μας ταιριάζουν απόλυτα και να αφήσουμε πίσω μας τις τύψεις για τα χρώματα που δεν χρησιμοποιούσαμε. Η συγκεκριμένη αποτελείται από σκούρα γήινα χρώματα και μας αρέσει πολύ γιατί μιμείται τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Ή, έστω, μια σκιά από όλες αυτές επιχειρεί να κάνει αυτό.

ΤheBalm and the Beautiful Eyeshadow Palettes episode.02, €29.50, Make Me Up. Πέρα από την τέλεια απόδοση χρωμάτων και αυτό το packaging που θέλεις να έχεις στη συλλογή σου, η παλέτα της The Balm εξασφαλίζει αντιοεξδιωτική δράση στα βλέφαρα χάρη στα συστατικά όπως το έλαιο jojoba που περιέχει. Η The Balm ανήκει στην κατηγορία clean beauty που κάνει καλό στο περιβάλλον ενώ οι συσκευασίες και ανακυκλώνονται και είναι από ανακυκλωμένο υλικό.

Sunset in Mykonos Palette, Sephora, €10.95. Τα πιο τέλεια ελληνικά χρώματα την ώρα που δύει ο ήλιος αποτυπώνονται σε αυτήν εδώ την παλέτα με τις πιο θερμές αποχρώσεις. Είναι συλλεκτική, είναι value for money και θα σου θυμίζει πάντα αυτό το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι!

Prissy Princess Palette, MAC, €52.00. Αυτή η παλέτα περιέχει οκτώ σκιές και ένα highlighter σε ψυχρούς, ουδέτερους και μπεζ τόνους. Μας αρέσουν πολύ όλα τα χρώματα αλλά αυτό που μας κέρδισε ήταν το highlighter το οποίοα “γράφει” τέλεια όταν τοποθετείται ψηλά στα ζυγωματικά αλλά και στις εσωτερικές γωνίες των ματιών όπου δίνει ξεκούραστη όψη και βλέμμα.

Eyeshadow Quad The Bare Nudes, Korres. Ο απόλυτος γήινος συνδυασμός σε αυτήν εδώ την παλέτα που αγαπάμε. Πέρα, όμως, από το προφανές (την αγαπάμε γιατί αγαπάμε αυτά τα χρώματα!) η παλέτα Korres έχει και τέλεια κρεμώδη υφή που “γράφει” ακριβώς όσο έντονα θέλουμε στα μάτια.

Afterglow eyeshadow palette, Nars, €64.95. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο σε αυτή τη συλλεκτική παλέτα Nars είναι αυτό το έντονο μοβ το οποίο σετάρεται τέλεια με όλα τα υπόλοιπα γήινα χρώματα. Χρησιμοποίησέ την στις εξωτερικές γωνίες κάνοντας το σωστό blending ώστε να σβήνει η μια μέσα στην άλλη και να είσαι σίγουρη πως θα ξεσηκώσεις πολλά κομπλιμέντα.

 

Read More

And More