7 πολύ cute και πολύ οικονομικά δώρα που θα κλέψουν την παράσταση

Αν η λίστα των δώρων σου είναι μεγάλη συγχαρητήρια γιατί αυτό σημαίνει ότι περιβάλλεσαι από ανθρώπους που αγαπάς και σε αγαπούν. Βεβαίως, σε τέτοιες μεγάλες λίστες υπάρχει και μια δεύτερη ανάγνωση: το οικονομικό. Δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτα γιατί κάναμε την έρευνα αγοράς για εσένα!

Παρακάτω θα βρεις μερικά πολύ cute- πολύ οικονομικά δώρα για να μην αφήσεις κανέναν αγαπημένο σου παραπονεμένο!

Too Faced Better Than Sex Ornaement Mascara, Sephora, €12.76. Η Better Than Sex είναι μια από τις διασημότερες μάσκαρα που πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή σου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έχει και μια πολύ ωραία ιστορία πίσω από το όνομά της αφού ο beauty θρύλος θέλει αυτή που την δοκίμασε πρώτη να αναφώνησε “This mascara is better than sex!”. 

 

Diamonds and Eyes, Please Butter Gloss Lip Trio, Nyx, €10.77. Αυτό το limited-edition σετ περιέχει τις best selling αποχρώσεις του αγαπημένου Butter Gloss. Βουτυρένιες, nude και έτοιμες να ντύσουν τα χείλη σου. 

Wild Wishes Multi Use Powde, Sephora Collection, €10.99. Πολυχρηστικό και τέλειο! Αυτές οι περλέ, κρεμώδεις υφές μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν σκιά, ρουζ και κραγιόν στα χείλη σου. Μας αρέσει πολύ και το αποτέλεσμα που αφήνει στο μακιγιάζ αλλά και το packaging!

APIVITA AWESOME BLOSSOM Set Oil-Free Κρέμα Ενυδάτωσης Πλούσιας Υφής 40ml & Booster Αναζωογόνησης & Ενυδάτωσης 10ml, €12.00. Η πιο λεπτόρρευστη κρέμα ενυδάτωσης και το πιο απολαυστικό serum σε ένα νεσεσέρ που θα φτιάξει την διάθεση κάθε παραλήπτη! Κάτι πολύ περισσότερο από value for money!

 

Juicy Strawberry Lips, Hands and Nails Kits, The Body Shop, €12.50. Η καθημερινή φροντίδα που χρειάζεται η επιδερμίδα των χεριών και των χειλιών με αυτό το γλυκό δώρο θα γίνει η πιο απολαυστική καθημερινή συνήθεια! Το σετ περιέχει 3 υπέροχες εκπλήξεις: την κρέμα χεριών και το lip butter της σειράς μας Strawberry μαζί με μία λίμα, ένα must-have αξεσουάρ για καλοσχηματισμένα νύχια με ομοιόμορφο και απαλό τελείωμα. 

Brush set Moda Ice Cream Vanilla, Make Me Up, €20.99. Τέσσερα must have πινέλα και μια τέλεια θήκη όλα εμπνευσμένα από την αγαπημένη μας γεύση παγωτού, την βανίλια! Ένα δώρο που δεν ξεφεύγει από το budget σου και δείχνει πολύ πιο ακριβό!

Lip balm metal red, Inuwet, Make Me Up, €6.30. Το τελειότερο δώρο για τις γυναίκες της ζωής μας από 5 έως 85 ετών! Δίνει χρώμα στα χείλη, ενυδατώνει και έχει εντυπωσιακό packaging που κλέβει τις εντυπώσεις!

Christmas Pudding Bath Lily, The Body Shop, €6.00.  Η έμπνευση για αυτό το special edition σφουγγάρι σώματος προέρχεται από ένα παραδοσιακό βρετανικό χριστουγεννιάτικο γλυκό: την πασίγνωστη πουτίγκα. Το σφουγγάρι αυτό όμως δεν είναι μόνο χαριτωμένο, αφού εξασφαλίζει πλούσιο αφρό και απομακρύνει απαλά τους ρύπους και τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη! Μια πολύ cute και οικονομική ιδέα για δώρο!

 

 

Read More

And More