6 υγρές σκιές για sexy μακιγιάζ ματιών χωρίς να έχεις μαζί σου καν πινέλο!

Στις διακοπές δεν κάνουμε full makeup. Καλά- καλά, δεν κάνουμε makeup! Υπάρχει, όμως, ένα προϊόν που βάζουμε πάντα στην βαλίτσα μας (δεν πιάνει καθόλου χώρο!) για εκείνη τη φορά που θα θέλουμε να βγούμε και θέλουμε να δείχνουμε όμορφες, περιποιημένες και sexy. Α! Και να τονίσουμε την μαυρισμένη μας επιδερμίδα.

Αυτό το προϊόν, δεν είναι κάτι που ήδη έχεις στο μυαλό σου (ίσως να σκέφτεσαι bronzer, highlighter, κραγιόν αλλά όχι αυτό!). Αυτό το προϊόν είναι η υγρή σκιά που απλώνεται τέλεια στο κινητό βλέφαρο και στη ρίζα του κάτω βλεφάρου, χωρίς καν να χρησιμοποιήσεις πινέλο, ενώ σε συνδυασμό με γενναίες δόσεις μάσκαρα θα κάνει το βλέμμα σου πολύ- επαναλαμβάνουμε- sexy! Επίσης, το καλύτερο part με τις υγρές σκιές είναι ότι δεν απαιτούν ιδιαίτερα skills αφού καμιά μας δεν θέλει να παιδεύεται, ειδικότερα όσο κάνει διακοπές! Η διαδικασία, λοιπόν, είναι η εξής: βάζεις με το υπάρχον πινελάκι ελάχιστη ποσότητα στο κινητό βλέφαρο κι έπειτα ταμπονάρεις με το δάχτυλό σου χωρίς να τρίβεις γιατί σε αντίθετη περίπτωση το μόνο που θα καταφέρεις είναι να μεταφέρεις το χρώμα από τη μια μεριά στην άλλη.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας υγρές σκιές σε διάφορες αποχρώσεις για να διαλέξεις.

Too Faced Crystal Whips, απόχρωση Turn Up, €14.70. Ένα multi tasking προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις όχι μόνο στα βλέφαρά σου, όπως λέει η συσκευασία, αλλά και στα χείλη σου και ψηλά στα ζυγωματικά σαν highlighter. Στην συλλογή θα βρεις περίπου δέκα αποχρώσεις για να διαλέξεις όποια θες και να “χτίσεις” το αποτέλεσμα και την ένταση με τα σωστά layers.

 

Armani Eye Tint Liquid Eyeshadow, απόχρωση no8, €22.69. Πέρα από αυτό το τέλειο mermaid ροζ χρώμα, αυτό που μας έκανε να ερωτευτούμε αυτή τη σκιά… at first sight, ήταν η υφή και το αποτέλεσμα που αφήνει στα βλέφαρα: σαν να μην φοράς τίποτα! Ενώ στην πραγματικότητα φοράς ένα υπέροχο χρώμα.

 

Huda Beauty Matte & Metal Melted Shadows, απόχρωση Minted & Dinero, Sephora, €24.95. Η σειρά με υγρές σκιές της Huda Beauty έχει δεκάδες αποχρώσεις, από τις πιο γήινες μέχρι τις πιο παστέλ που βλέπεις εδώ. Το αποτέλεσμα πούδρας βοηθάει ακόμη και αν έχεις πολύ λιπαρά βλέφαρα με αποτέλεσμα το χρώμα να μένει σταθερό από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και ένα τελευταίο hint: το πινέλο του είναι τέλειο για να το χρησιμοποιήσεις και ως eyeliner απλώνοντας κατά μήκος του κινητού βλεφάρου μια mint γραμμή. Τίποτα δεν θα αναδείξει το μαύρισμά σου καλύτερα!

MAC Dazzleshadow Liquid, απόχρωση Not Affraid to Sparkle, €25.00. Αυτό που λατρεύουμε σε αυτήν εδώ τη σκιά είναι το χρώμα και η λάμψη που αφήνει στα βλέφαρα. Αν θέλεις ένα διάφανο ασημί με περλέ glitter αποτέλεσμα go for it!

 

Nyx Glitter Goals Liquid Eyeshadow, απόχρωση Retrograde, €6.50. Αν σου αρέσουν τα glitter και η εντάσεις αυτό είναι το προϊόν που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου. Ειδικά αν έχεις καστανά μάτια, αυτό το μοβ θα τονίσει τέλεια το χρώμα τους!

 

The Balm Liquid Strawberry Eyeshadow, €14.50, Make Me Up. Αυτή η σκιά έχει μια τέλεια strawberry απόχρωση που ταιριάζει τόσο σε ξανθές όσο και σε μελαχρινές και για αυτό την έχουμε ξεχωρίσει! Μπορείς να “χτίσεις” το αποτέλεσμα και να πετύχεις εσύ την ένταση που θες απλώς προσθέτοντας προϊόν.

Read More

And More