Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου ροζ και να μην τα καταστρέψεις! Tips από την Kim Kardashian!

Η Kim Kardashian κάνει κάτι και μετά αυτό το κάτι το αντιγράφει όλος ο κόσμος. Και αυτός είναι ο ορισμός της influencer. Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η hair-πλέον-chameleon (!) Kim Kardashian έβαψε τα μαλλιά της ροζ και σε ένα πρόσφατο post είδαμε δύο ακόμη πολύ διάσημα κορίτσια της ομορφιάς να κάνουν τα μαλλιά τους, επίσης έτσι!

Ο λόγος για τις Sarah Potempa (δημιουργό του Beachwaver) και την beauty expert Kandee Johnson οι οποίες έκαναν επίσης τα μαλλιά τους ροζ για τις ανάγκες ενός event με την Kim Kardashian (το event λeγόταν MDNA Skin Meets KKW Beauty).

Βλέποντας τόσο ροζ είναι πολύ πιθανόν να θέλεις να βάψεις και τα δικά σου μαλλιά έτσι. Παρακάτω, λοιπόν, τα προϊόντα που χρησιμοποίησε η Kandee Johnson και ένα βασικό tip για να μην τα καταστρέψεις αν θέλεις να μεταμορφωθείς από blondie σε… pinkie ή από καστανή σε pinkie είναι να ΜΗΝ ΒΑΨΕΙΣ ΤΗ ΡΙΖΑ! Κυρίως γιατί αν βάψεις ροζ τη ρίζα θα πρέπει να πρώτα να κάνεις ένα bleaching, δηλαδή ένα αποχρωματισμό, πράγμα που θα την αδυνατίσει και θα την καταστρέψει!

Η ερώτηση είναι: θα το τολμούσες/ τολμήσεις;

 

Read More

And More