8 καθόλου λιπαρές αντηλιακές με χρώμα. Για όσες δεν θέλουν να φοράνε makeup

Αν “στρίμωχνες” έναν δερματολόγο και του ζητούσες να σου πει ποια τρία πράγματα (ΚΑΙ ΜΟΝΟ) είναι απαραίτητο να κάνεις καθημερινά στην επιδερμίδα σου αυτά θα ήταν:
– Καλός καθαρισμός πρωί και βράδυ
Ενυδατική
Αντηλιακή κάθε πρωί

Και να που εμείς που μένουμε στην πιο ηλιόλουστη χώρα του κόσμου κάνουμε skip το τρίτο βήμα και εκτιθέμεθα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό με αποτέλεσμα (θα στο πω απλά) να γερνάμε πολύ νωρίτερα από ότι αν φορούσαμε. Got you! Σε αυτό το θέμα έχω συγκεντρώσει τις 8 top αντηλιακές προσώπου που συνδυάζουν τα εξής χαρακτηριστικά:
1. Δεν είναι καθόλου λιπαρές και αφήνουν στην επιδερμίδα την τέλεια ματ όψη
2. Έχουν χρώμα έτσι ώστε να χαρίζουν ομοιοχρωμία στο πρόσωπο κι έτσι αντί να κάνεις skip την αντηλιακή σου που είναι πολύ σημαντική για την προστασία της επιδερμίδας σου, μπορείς να κάνεις skip το foundation σου. Ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που δεν τους αρέσει να φοράνε foundation, αυτή η λύση είναι η καλύτερη.

Παρακάτω οι τεσταρισμένες και αγαπημένες αντηλιακές με χρώμα!

Heliocare Αντιηλιακό Τζελ-Κρέμα SPF50 Light, €29.60, beauty-hall
Πέρα από την τεχνολογία Fernblock που προστατεύει από την φθορά που προκαλεί ο ήλιος και την αντιοξειδωτική της δράση, η συγκεκριμένη αντηλιακή έχει μια πολύ λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται τέλεια στην επιδερμίδα και χαρίζει ιδανική ομοιοχρωμία που παίρνει άριστα 10! Σαν να φοράς ένα foundation super απαλό που δεν το αισθάνεσαι καθόλου στην επιδερμίδα σου!

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα, Κόκκινο Σταφύλι του Κορρέ, SPF30, €20.00
Καλύπτοντας την ανάγκη για προστασία καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η multi-action κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι με φυσικές χρωστικές, προσφέρει ταυτόχρονα υψηλή αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση, αντιρυτιδική φροντίδα, κλινικά αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων και ομοιόμορφη όψη επιδερμίδας. Με λίγα λόγια, εκείνο το ένα βήμα που θα εξοικονομήσει χρόνο από το καθημερινό, πρωινό σου beauty routine!

Shiseido Sports BB Wet Force 50+, €46.50
Αν είσαι γυμνάστρια, αν είσαι απλώς αθλητική και οπωσδήποτε αν πηγαίνεις στο γραφείο ή προτιμάς γενικά να κινείσαι με ποδήλατο, αυτή η αντηλιαή προσώπου είναι must have. Επιπλέον, φροντίζει να έχεις και μια όμορφη εμφάνιση αφού είναι και ΒΒ που σημαίνει ότι χαρίζει ομοιοχρωμία και απαλή κάλυψη στο πρόσωπό σου.
Frezyderm Sunscreen Color Velvet SPF50, €28.00
Από τις best seller αντηλιακές προσώπου που θα βρεις στο φαρμακείο (και γενικά!), η συγκεκριμένη αντηλιακή απλώνεται τέλεια στο πρόσωπό σου αφήνοντας μια πραγματικά βελούδινη υφή και την παραμικρή υποψία λιπαρότητας! Θα την βρεις
Apivita κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με χρώμα, SPF30, €11.10
Χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, ματ όψη και φυσική κάλυψη, είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας και ιδανική για χρήση και ως ελαφρύ make up. Επίσης, η σύνθεσή της στηρίζεται στην πρόπολη η οποία έχει αντιοξειδωτική δράση.
Nuxe Fondant Cream for Face SPF50, €21.60
Πολύ απαλή υφή παρά το γεγονός ότι έχει SPF50 (πριν προχωρήσει η τεχνολόγια όσο πιο μεγάλο ήταν το SPF τόσο πιο βαριά ήταν και η σύνθεση). Είναι ιδανική για επιδερμίδες που έχουν θέματα με πανάδες ή με ευαισθησία στα καλλυντικά.

Dermalogica Sheer Tint SPF20 Medium, €48.00, Beauty-hall
Με φυσικά Οξείδια του Σιδήρου, που διαθλούν το φως, η συγκεκριμένη κρέμα δεν προσφέρει μόνο αντηλιακή προστασία αλλά δημιουργεί ένα optical illusion που κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο φωτεινή και λαμπερή. Επίσης, χαρίζει ομοιοχρωμία και λειτουργεί σαν ένα super boosted αντιοξειδωτικό μείγμα για το πρόσωπο.


La Roche Posay Anthelios Dry Touch Gel- Cream SPF 50+, €22.00
Ένα καθόλου λιπαρό αντηλιακό προσώπου που απορροφάται αμέσως. Ένα αντηλιακό που θα αγαπήσεις αφού θα διαπιστώσεις πως όχι απλώς δεν αφήνει λιπαρότητα αλλά ρυθμίζει και την έκκρισή της κατά την διάρκεια της ημέρας!

Read More

And More