8 must προϊόντα περιποίησης για τη βαλίτσα σου σε super τιμή!

Μετά από μια έντονη χρονιά, έφτασε επιτέλους η ώρα που θα ξεκουραστείς σε έναν super καλοκαιρινό προορισμό. Με τη βαλίτσα σου, όμως, τι γίνεται; Φτιάξαμε για σένα τη λίστα με τα απαραίτητα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να βάλεις στο νεσεσέρ σου για να επιστρέψεις ακόμη πιο όμορφη!

Κάνε κλικ εδώ και δες τα 8 προϊόντα περιποίησης που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ των διακοπών σου. Και το καλύτερο; Δεν ξεπερνούν τα €60!

Και μερικά έξυπνα tips για μια σωστή οργάνωση
1.
Μην είσαι υπερβολική με την περιποίηση του εαυτού σου. Εξάλλου, οι διακοπές προκαλούν τόση ευεξία που δεν μπορεί παρά να έχει θετικές συνέπειες ακόμη και στην εμφάνισή μας!
2. Τοποθέτησε τις αγαπημένες σου κρέμες περιποίησης και σώματος στο ψυγείο. Θα προσφέρουν διπλάσια ανακούφιση στην ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα.
3. Ένα ξυραφάκι είναι απαραίτητο, ειδικά στην περίπτωση που δεν έχεις κάνει αποτρίχωση με κερί πριν φύγεις. Όσον αφορά στον αφρό ξυρίσματος; Αντικατάστησέ τον με την μάσκα μαλλιών σου. Τα πόδια σου θα είναι πολύ πιο απαλά!
4. Η ενυδατική σου είναι προϊόν κλειδί που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Σε έκτακτες περιπτώσεις μπορεί να αντικαταστήσει ακόμη και την κρέμα νυκτός ή ματιών! Άπλωσέ την με ελαφριές κινήσεις μασάζ ώστε να ενισχύσεις την κυκλοφορία. Το αποτέλεσμα θα είναι ροδαλό και ξεκούραστο πρόσωπο.
5. Εν μέσω διακοπών έχεις ανάγκη από μια μάσκα δροσιάς και σύσφιξης αλλά δεν έχεις κάτι μαζί σου; Άνοιξε την κατάψυξη, πάρε ένα παγάκι και πέρασέ το από το πρόσωπό σου. Η αναζωογόνηση θα είναι άμεση.

Read More

And More