8 ολοκαίνουργια κραγιόν που θα φορέσουμε την άνοιξη (όταν έρθει)!

Η άνοιξη είναι η πιο ανανεωτική εποχή του χρόνου. Ok! Ok! Προτού φτάσεις καν στο τέλος αυτής της πρότασης είμαι σίγουρη πως άρχισες να σκέφτεσαι “ποια άνοιξη;”. Η άνοιξη που περιμένουμε να έρθει/ που θα έπρεπε ήδη να έχει έρθει και που εμείς εν τω μεταξύ θα φροντίσουμε να μας βρει έτοιμες!

Με άλλα λόγια: αυτή η εποχή είναι γεμάτη νέες αφίξεις και υπέροχα χρώματα, κυρίως στα κραγιόν τα οποία μας συστήνονται σε ολοκαίνουργιες υφές (από πολύ ματ μέχρι πολύ glossy) και λειτουργούν και ως mood boosters αφού μας φτιάχνουν την διάθεση μέχρι να φτιάξει ο καιρός! Παρακάτω τα αγαπημένα μας!

Rouge Coco Flash, απόχρωση Amour, Chanel. Τα Rouge Coco Flash είναι το νέο μεγάλο λανσάρισμα του οίκου Chanel που πέφτει μαζί με τον ερχομό της άνοιξης. Η υφή τους είναι σούπερ ενυδατική, το χρώμα τους έντονο, ωστόσο υπάρχει ένα default: ανάμεσα σε τόσες αποχρώσεις δεν θα ξέρεις ποια να επιλέξεις. Last chance info: απλώνεται πανεύκολα ακόμη και αν δεν έχεις μπροστά σου καθρέφτη!

 

Morello Matte Lipstick, απόχρωση Strawberry Fields, Korres. Πρόκειται για ένα από τα ωραιότερα ματ κραγιόν που θα δοκιμάσεις/ έχεις δοκιμάσει ποτέ! Χάρη στο έλαιο από βύσσινο morello, το εκχύλισμα από σταφύλι και το έλαιο ηλίανθου τα χείλη παραμένουν ενυδατωμένα και το κραγιόν σταθερό. Μας αρέσει να περιγράφουμε αυτή την απόχρωση ως πασπαρτού αφού ταιριάζει σε όλες!

ElSeed Lipstick, απόχρωση UnBaiser, MAC, €19.50. Αυτό το χρώμα ακροβατεί ανάμεσα στο nude και το peachy, γράφει τέλεια στα χείλη και μιας και πρόκειται για συλλεκτική έκδοση πιθανότατα να επενδύσουμε σε περισσότερα από ένα!

 

Stunna Lip Paint, απόχρωση Unlocked, Fenty, €23.50. Δεν υπάρχει περίπτωση η Rihanna να κυκλοφορήσει κάτι και αυτό να μην γίνει τεράστια επιτυχία: είτε πρόκειται για τραγούδι είτε για κραγιόν! Η τελευταία της προσθήκη στη σειρά των Stunna Lip Paints είναι αυτό το flushy φούξια που αν και είναι αρκετά έντονο, ταιριάζει σε όλες!

 

 

 

Crushed Liquid Lipstick απόχρωση Peach & Quiet, Bobbi Brown, €28.00. Χαρίζει στα χείλη την πλούσια ενυδάτωση ενός balm και τη λάμψη ενός gloss και φυσικά το πλούσιο χρώμα ενός κραγιόν. Αυτό το χρώμα που είναι ανάμεσα στο peachy και το nude κολακεύει ιδιαίτερα τις πιο σκούρες επιδερμίδες.

Addict Stellar Shine Lipstick, Dior, €37.00. Από τα πιο αγαπημένα μας new entries αφού είναι λαμπερό ενώ ταυτόχρονα το χρώμα διατηρείται έντονο στα χείλη!

 

Lip Maestro Freeze Liquid Lipstick no304 Topaz, Giorgio Armani, €38.00. Ούτε κραγιόν, ούτε gloss! Αυτό το προϊόν για τα χείλη αφήνει ένα τέλειο, sorbet αποτέλεσμα που μοιάζει πολύ με αυτό που βλέπεις στη συσκευασία! Όσο για τις αποχρώσεις, στο σύνολό τους είναι έξι αλλά αυτή εδώ είναι από τις πιο αγαπημένες μας (και θα γίνεται ολοένα και περισσότερο όσο θα μαυρίζουμε!).

 

 

Read More

And More