8 ολοκαίνουρια κραγιόν της άνοιξης! Γιατί ανυπομονούμε να έρθει!

Οι περισσότερες βρισκόμαστε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο που έχουμε βαρεθεί τον χειμώνα και το κρύο και ανυπομονούμε για λίγο χρώμα και άνοιξη (πάνε σετ). Και αν έχεις κάνει μια πρώτη βόλτα στα μαγαζιά θα έχεις ενθουσιαστεί με όλα αυτά τα φούξια, ροζ που επικρατούν. Λοιπόν, αντίστοιχο είναι και το σκηνικό στο μακιγιάζ!


Παραπάνω η Mary Katrantzou έντυσε με έντονα χρώματα τα χείλη των μοντέλων και άφησε το υπόλοιπο πρόσωπο flawless και χωρίς καν μάσκαρα στο ανοιξιάτικο show της!

Η άνοιξη έρχεται με γενναίες δόσεις κραγιόν που έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι περισσότερες αποχρώσεις είναι φούξια και οι περισσότερες υφές ενυδατικές. Μάλιστα, οι οίκοι και τα brands καλλυντικών έχουν κυκλοφορήσει ήδη στα καταστήματα τις spring collection τους. Κι επειδή οι περισσότερες ανυπομονούμε για τον ερχομό της άνοιξης, τι θα έλεγες να την φέρναμε νωρίτερα στη ζωή μας αποκτώντας κάποιο από τα ολοκαίνουρια, λαχταριστά προϊόντα χειλιών! Λέμε ναι! Για να δεις τις 8 νέες αποχρώσεις κραγιόν της άνοιξης κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More