8 προϊόντα που θα μεταφέρουν το επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι σου!

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι επαγγελματικοί χώροι ομορφιάς και τα δερματολογικά ιατρεία ήταν κλειστά. Και όλο το προηγούμενο διάστημα κι εμείς ήμαστε κλεισμένες σπίτι μας και δοκιμάζαμε προϊόντα ομορφιάς. Σε ότι έχει να κάνει με το skincare routine μας (και δεν μιλάμε μόνο για την επιδερμίδα του προσώπου μας), δοκιμάσαμε πολλά προϊόντα απολέπισης, μάσκες λάμψης, γάντια ενυδάτωσης χεριών που θα επανέφεραν την κατάσταση του δέρματός μας μετά από τόσα εντατικά πλυσίματα, μάσκες ποδιών που θα έδιωχναν τις σκασμένες φτέρνες και θα μας έκαναν να νομίζουμε ότι μόλις τελειώσαμε το ραντεβού μας για επαγγελματικό πεντικιούρ.

‘Ολο το προηγούμενο διάστημα δοκιμάσαμε πολλά και σήμερα μοιραζόμαστε μαζί σου τα προϊόντα εκείνα που προσέφεραν στο σπίτι μας απόλυτο επαγγελματικό αποτέλεσμα!

Life Plankton ampoules, Biotherm, €59.00. Αν το serum Life Plankton της Biotherm σε έχει ενθουσιάσει, ετοιμάσου να ξελογιαστείς με αυτές εδώ τις αμπούλες. Περιέχουν υψηλότερη συγκέντρωση συγκέντρωση Life Plankton™ και υαλουρονικού οξέος κάτι που αντιλαμβάνεσαι από την πρώτη στιγμή που θα τις εφαρμόσεις. Τέλειο, plump αποτέλεσμα και ξεκούραστη όψη μέσα σε οκτώ μέρες, όσο διαρκεί η θεραπεία.

Relax Body Treatment Oil, Clarins, €62.70. Αν σου αρέσουν τα spa και τα χαλαρωτικά μασάζ ετοιμάσου να λατρέψεις αυτό εδώ το προϊόν. Περιέχει φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, που χαλαρώνουν, ξεκουράζουν και διώχνουν την ένταση και το στρες. Η νέα αγαπημένη μας συνήθεια πριν τον ύπνο! Bonus info: βοηθά και στους μυικούς πόνους.

Express Tissue Face Mask, Apivita, €5.90. Είναι μια πολύ αγαπημένη μας μάσκα η οποία, μάλιστα, είναι και πολύ… ινσταγκραμική! Η Tissue Μάσκα Προσώπου για Αποτοξίνωση & Καθαρισμό καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα απομακρύνοντας την περίσσια του σμήγματος και τους ρίπους ενώ χαρίζει λαμπερή και φρέσκια όψη.

Spa of the World Brazilian Cupacu Scrub in Oil, The Body Shop, €25.00. Πρόκειται για ένα scrub δύο φάσεων που σου επιτρέπει να ρυθμίσεις εσύ την ένταση του scrub που θα κάνεις. Αν, για παράδειγμα, θέλεις έντονο scrub στους αγκώνες παίρνεις λιγότερη ποσότητα ελαίου που θα βρεις στην συσκευασία ενώ αν θέλεις πιο ήπιο για το μπούστο παίρνει περισσότερο έλαιο και λιγότερους κόκκους. Αυτό το προϊόν θα σε κάνει επίσης να νομίζεις ότι βρίσκεσαι σε spa!

Patcology Poshpeel pedicure mask, Sephora, €12.50. Ειδικά αν έχεις σκασμένες φτέρνες ετοιμάσου να λατρέψεις αυτές τις μάσκες ποδιών. Περιέχει ένα υγρό με δραστικά συστατικά που κάνουν απολέπιση (AHA και BHA), εσύ με αυτό το υγρό γεμίζεις τα δύο “καλτσάκια” που θα βρεις στη συσκευασία και τα φοράς για μια ώρα. Τα πέλματά του απολεπίζονται τέλεια για τις επόμενες 5-7 μέρες και από κάτω βγαίνει το ολοκαίνουργιο δέρμα μωρού.

Bilberry μάσκα απολέπισης με AHA, Korres. Αυτή η μάσκα απολέπισης για το πρόσωπο είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα. Είναι δραστική, απολεπίζει και διώχνει τα νεκρά κύτταρα και αφήνει την νέα επιδερμίδα να αποκαλυφθεί από κάτω, λαμπερή και υπέροχη!

Magic Stripes Hand Repairing Gloves, Make Me Up, €38.31. Η μάσκα που αγάπησαν τα χέρια μας και που μας έκανε εντατικά παρέα όλους τους προηγούμενους μήνες που δεν μπορούσαμε να κλείσουμε ραντεβού για μανικιούρ. Περιέχει φυσικά εκχυλίσματα, ενεργά κύτταρα, shea butter και λάδι ελιάς ή, αλλιώς, ένα cocktail βαθιάς ενυδάτωσης.

 

Glamglow Flashmud Brightening Treatment, €50.00. Οι δημιουργοί των GlamGlow masks τις εφάρμοζαν στις διάσημες χολιγουντιανές star τους ήταν και πελάτισσές τους, πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί σε μεγάλα events. Είναι λογικό, λοιπόν, να περιμένεις εντυπωσιακά αποτελέσματα από αυτές! Η συγκεκριμένη μάσκα δίνει άμεση λάμψη και μια λευκή όψη στην επιδερμίδα που θα σου αρέσει πολύ!

 

Read More

And More