8 προϊόντα που θα σου δώσουν τη λαμπερή επιδερμίδα που βλέπεις παντού στο instagram!

Photo: @mandymadd

Η λαμπερή επιδερμίδα είναι παντού στο instagram και αν ακολουθείς τους λογαριασμούς που πρέπει ξέρεις και ότι δεν πρόκειται για φίλτρο αλλά για πραγματικό αποτέλεσμα. Προσοχή: πραγματικό αποτέλεσμα με το οποίο δεν ξυπνάς (ακόμη και οι αγαπημένες σου instagrammers που φροντίζουν εντατικά την επιδερμίδα τους δεν έχουν αυτό το πρόσωπο με το που ανοίγουν τα μάτια τους) αλλά είναι αποτέλεσμα της χρήσης των σωστών προϊόντων.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον αυτά τα προϊόντα είναι παντού γύρω μας και άρα, ποτέ δεν ήταν ευκολότερο να πετύχουμε το glowy skin αποτέλεσμα ξεκινώντας από το σωστό skincare και καταλήγοντας στα σωστά προϊόντα μακιγιάζ. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει μερικά που σου δίνουν εγγυημένα λαμπερή επιδερμίδα. Ετοιμάσου για screenshot!

ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ SKINCARE

Wishful Yo Glow Enzyme scrub, Huda Beauty, Sephora, €46.00. Η λάμψη στο πρόσωπο ξεκινάει πάντα από το skincare! Αυτή η μάσκα απολεπίζει την επιδερμίδα με την δύναμη των ενζύμων (κάνουν απολέπιση χωρίς να ερεθίζουν ακόμη και τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες) αλλά και των AHA και ΒΗΑ που λειτουργούν σε δύο διαφορετικά βάθη. Είναι δοκιμασμένο από την ίδια την Huda Kattan η οποία εγγυάται ότι σε δέκα μέρες η επιδερμίδα σου θα γίνει πολύ πιο λαμπερή ενώ η χρήση της γίνεται ως εξής: απλώνεις λίγη ποσότητα σε στεγνή επιδερμίδα κάνοντας απαλό μασάζ και έπειτα ξεβγάζεις με χλιαρό νερό.

Ενυδατική κρέμα ημέρας Aqua Glow Super Concentrate, Biotherm, €29.95. Αυτό το συμπύκνωμα ενυδάτωσης είναι εμπλουτισμένο με το Biotherm Life Plankton™ και σύμπλεγμα βιταμινών (Βιταμίνη C) που χαρίζει άμεση και πλούσια ενυδάτωση. Επίσης, εΕαφανίζει τα σημάδια κούρασης, ενώ επανορθώνει την τραχύτητα και τελειοποιεί την επιδερμίδα, η οποία αποκτά εντυπωσιακή λάμψη υγείας. Bonus: έχει τέλεια, λεπτόρρευστη υφή που το κάνει ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας!

 

Express Beauty Face Mask Orange, Apivita, €3.50. Οι μάσκες σε μονοδόσεις της Apivita είναι οι αγαπημένες μας και θα βρεις πολλές και διαφορετικές εκδοχές για πολλές και διαφορετικές ανάγκες. Η συγκεκριμένη μάσκα δίνει έντονη λάμψη χάρη στο πορτοκαλί (βιταμίνη C) που περιέχει και είναι ένα αποτέλεσμα που το βλέπεις την ίδια στιγμή: Bonus info: η βιταμίνη C δεν οξειδώνεται αφού μιλάμε για μονοδόσεις!

 

ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

 

Wild Rose Brightening Second- Skin Foundation, Korres. Είναι σημαντικό το foundation που θα επιλέξεις να έχει μέσα συστατικά που δίνουν λάμψη στην επιδερμίδα και δημιουργούν αυτό το glow from within αποτέλεσμα σαν να μην φοράς makeup αλλά σαν να γεννήθηκες με αυτή την επιδερμίδα. Το foundation Wild Rose της Korres έχει ακριβώς αυτό το εφέ χάρη στο έλαιο Άγριου Τριαντάφυλλου, το υαλουρονικό οξύ και τη βιταμίνη C που δίνουν λάμψη.

Παλέτα highlighter από τον Scott Barnes, Glowy and Showy, €63.00, Make Me Up. Ο Scott Barnes είναι ο προσωπικός makeup artist της Jennifer Lopez ο οποίος είναι και υπεύθυνος για το διάσημο J Glow! Η συγκεκριμένη παλέτα που λανσαρίστηκε μερικούς μήνες πριν περιέχει οκτώ αποχρώσεις highlighter που ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας.   

Πούδρα λάμψης Coconut Bronze glistening glow powder, The Body Shop, €14.50. Αν σου αρέσει να φοράς πούδρα και το καλοκαίρι, αυτή εδώ η ολοκαίνουργια πούδρα από την The Body Shop είναι ιδανική γιατί συνδυάζει bronze αποτέλεσμα και λάμψη σε ένα μόνο προϊόν. Έχει ένα ανάλαφρο και πολύ μεταξένιο αποτέλεσμα αλλά και ωραία και διακριτική μυρωδιά καρύδας.

Liquid Strobe Radiant, €14.30. Αυτό το υγρό highlighter δίνει στο πρόσωπο ένα έντονο αποτέλεσμα λάμψης ενώ μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με δύο τρόπους: είτε τοπικά στα σημεία που πέφτει ο ήλιος είτε κάνοντας μίξη με το foundation σου για ενιαία λάμψη σε όλο το πρόσωπο.

 

Read More

And More