8 τρόποι να φορέσεις hair accessories αυτές τις γιορτές!

It’s party season και αυτή η περίοδος είναι η ιδανική για να δούμε την οικογένειά μας, να φάμε, να πιούμε και να διασκεδάσουμε. Α! Και το κυριότερο, να πειραματιστούμε με beauty looks με τα οποία δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τους εαυτούς μας.

Ένα απλό παράδειγμα: ενώ υπό άλλες συνθήκες δεν θα πειραματιζόσουν εύκολα με αξεσουάρ στα μαλλιά σου, αυτή είναι η ιδανική για να το κάνεις! Παρακάτω, λοιπόν, έχουμε μερικά υπέροχα beauty looks με πρωταγωνιστές minimal ή και πιο εκκεντρικά αξεσουάρ μαλλιών που θα δώσουν ένα γιορτινό twist σε κάθε σου εμφάνιση. Ετοιμάσου για screenshot!

All in the details!

@alexbrownhair

Μια τόσο μικρή κίνηση, ένα τόσο μικρό hair accessory μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στο look σου. Πιάσε ένα χαμηλό ponytail, είτε sleek είτε κυματιστό και πρόσθεσε στη βάση της κοτσίδας σου μια μικρή πέρλα. Ειδικά αν έχεις σκούρα μαλλιά το αποτέλεσμα θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό λόγω αντίθεσης.

       Braids με αλυσίδα

@jasonhaiir

Glam hair και αλυσίδες πάνε μαζί! Μπορείς να πάρεις το αγαπημένο σου κολιέ, να κάνεις μια πλεξίδα και να το τυλίξεις ανάμεσα στα μαλλιά σου.

Pearl framing

 

@justinemarjan

Αν νιώθεις αρκετά τολμηρή τόνισε τα baby hair σου με λακ ή gel και πρόσθεσε στο περίγραμμα μικροσκοπικές πέρλες.

Go punk

@lacyredway

Αν έχεις μια πιο punk/rock διάθεση τότε αυτό το χτένισμα θα το αγαπήσεις! Δώσε όγκο στα μαλλιά σου με ένα dry shampoo και πέρασε μικροσκοπικούς κρίκους ή, ακόμη, και σκουλαρίκια που μπορεί να έχεις ξεχασμένα στο boudoir σου.

Big shiny scrunchie

@nikkilee901

Τίποτα δεν φωνάζει περισσότερο “γιορτές” από τα υπερμεγέθη γυαλιστερά scrunchie και οι πλούσιοι κυματισμοί.

Twist, bun & go glam

@jasonhaiir

Πιάσε ένα χαμηλό ponytail, ψέκασέ το με dry shampoo για να του δώσεις αρκετό όγκο και έπειτα στριφογύρισε μικρές τούφες τις οποίες θα “ασφαλίζεις” με τσιμπιδάκια στην βάση της κοτσίδας. Βάλε περιμετρικά μερικά αστραφτερά τσιμπιδάκια και είσαι έτοιμη να εντυπωσιάσεις!

Low bun

@sincerelyjules

Αν δεν σου αρέσουν οι υπερβολές και τα hair accessories που τραβούν την προσοχή επένδυσε σε ένα πολύ stylish low bun, άφησε τις φράντζες σου να πλαισιώσουν το πρόσωπό σου και “στόλισε” το look με ένα scrunchie και πολλά ear cuffs.

Bow girl, bow!

@willisgalbraithhair

Οι βελούδινες κορδέλες και οι φιόγκοι είναι το επίσημο hair accessory των Χριστουγέννων. Μας αρέσει πολύ σε half up γιατί είναι εύκολο να το πετύχεις και γιατί δίνει αμέσως ρομαντική διάσταση σε κάθε σου εμφάνιση! Extra tip: ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι κρίκους.

 

Read More

And More