9 καθόλου συνηθισμένα lip balm για ενυδατωμένα και sexy χείλη!

Είναι Ιανουάριος και χωρίς να σε ξέρω, ξέρω πως έχεις αυτή την αίσθηση: τα χείλη σου σε τραβάνε (και ίσως να θες να έρθει και λίγο το καλοκαίρι αλλά αυτό είναι ένα άλλο task). Επιπλέον, άσχετα με την εποχή, κάτι ακόμη πολύ σημαντικό που πρέπει να ξέρεις για τα χείλη σου είναι το εξής: όσο μεγαλώνουμε τόσο τα χείλη μας χάνουν την υγρασία τους, ότι συμβαίνει δηλαδή και με το υπόλοιπο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να “μαζεύουν” και να αδυνατίζουν. Γι’αυτό πρέπει όλα μα όλα τα χρόνια της ζωής σου να μην τα αφήνεις ποτέ γυμνά αλλά να φοράς πάντα είτε gloss, είτε κραγιόν, είτε- ακόμη καλύτερα- lip balm!

Και σίγουρα στη συλλογή σου θα έχεις κάμποσα προϊόντα φροντίδας χειλιών, αλλά είμαι σίγουρη πως δεν γνωρίζεις γι’αυτά που θα δεις εδώ και που είναι πολύ ιδιαίτερα είτε λόγω packaging είτε λόγω σύστασης και δράσης που έχουν στο πιο θελκτικό σημείο του προσώπου μας: τα χείλη μας.

Για να δεις αυτά τα προϊόντα που θα σου δώσουν στα χείλη σου ενυδάτωση και περισσότερο όγκο κάνοντας τα να μοιάζουν με της Rosie Huntington-Whiteley σε κάποιες περιπτώσεις όπου υπάρχει ήδη όγκος, κάνε κλικ εδώ!


Read More

And More