9 πολύ-σημαντικοί-λόγοι να αγοράσεις σήμερα ένα κραγιόν MAC Viva Glam!

Για εμάς τις beauty maniacs το MAC Viva Glam είναι η αγαπημένη μας beauty εμμονή: περιμένουμε στην γωνία πότε θα λανσαριστεί το επόμενο κραγιόν και lipgloss της σειράς για να το βάλουμε στην συλλογή μας με όλα τα προηγούμενα (και όλα τα επόμενα).

Αλλά να που το MAC Viva Glam έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα! Και αυτή είναι η ιδανικότερη μέρα για να α) το αποκτήσεις και β) να μάθεις κάποια βασικά πράγματα που δεν γνώριζες! Για αρχή ότι το 100% των εσόδων από τις πωλήσεις του Viva Glam πηγαίνει στους πάσχοντες από τον ιό του AIDS. Και να πιο αναλυτικά…

Η MAC και η συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας
Η MAC συνεργάσθηκε με το Υπουργείο Υγείας και το ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ειδικών Λοιμώξεων), στη σημαντικότερη ίσως προσπάθεια της MAC στην Ελλάδα για την υποστήριξη των συνανθρώπων μας που πάσχουν από τον ιό του HIV/AIDS.

Από 01/10/2009, ξεκίνησε επίσημα η λειτουργία ενός σπιτιού – ξενώνα στην καρδιά της Αθήνας στον Κεραμικό, το οποίο φιλοξενεί -για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα- νέους και άστεγους ηλικιακά φορείς του AIDS οι οποίοι δεν έχουν τα απαραίτητα χρήματα και τους πόρους να καλύψουν τις βασικές καθημερινές τους ανάγκες.
Ο ξενώνας εκτός από στέγη, θα παρέχει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ψυχολογική υποστήριξη, ψυχαγωγικές δραστηριότητες αλλά κυρίως ένα ασφαλές και προστατευόμενο περιβάλλον.

Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να βρουν ένα ζεστό και φιλόξενο σπιτικό, καθώς επίσης και να έχουν τα απαραίτητα φάρμακα, τροφή, στέγη, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό αλλά και εθελοντές που τους βοηθούν να επανενταχθούν ομαλά στην κοινωνία, απαλλαγμένοι από τον στιγματισμό και τις ανασφάλειές τους.

Ο ξενώνας μπορεί και φιλοξενεί ταυτόχρονα 12 άτομα, τα οποία ανανεώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες που έχει καταγεγραμμένες το Κέντρο Ειδικών Λοιμώξεων.

Η MAC χρηματοδοτώντας το προστατευόμενο αυτό σπίτι, έχει προσφέρει μέχρι στιγμής το ποσό των 300.000€.
Τα χρήματα αυτά έχουν συλλεχθεί από το 2001 μέχρι σήμερα, από τις πωλήσεις των προϊόντων VIVA GLAM, χάρη και προσπάθειες των πελατών της MAC κάθε φορά που αγοράζουν ένα προϊόν VIVA GLAM.

Στόχος μας είναι να συγκεντρώσουμε ακόμα περισσότερα χρήματα, ώστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε έμπρακτα τους συνανθρώπους μας προσφέροντάς τους ακόμα περισσότερα εφόδια, συμβάλλοντας στην ομαλή επανένταξή τους στην κοινωνία.

Η δύναμη του MAC VIVA GLAM!
Αγοράζοντας ένα MAC VIVA GLAM, μπορείτε παγκοσμίως να συνεισφέρετε τα παρακάτω:

1. Να εξασφαλίσετε 5 γεύματα σε ένα παιδί που πάσχει από τον Ιό HIV/AIDS

2. Να αγορασθούν τα ημερήσια απαραίτητα φάρμακα για ένα παιδί που φέρει τον ιό

3. Nα αγορασθούν 280 προφυλακτικά για να αποτρέψουν την μετάδοση του ιού

4. Να πραγματοποιηθούν 14 HIV Tests σε 14 διαφορετικούς ανθρώπους

5. Να εξασφαλισθεί πρωινό γεύμα για 12 πάσχοντες από τον ιό

6. Να αγορασθούν φάρμακα για 5 εγκύους που φέρουν το ιό αποτρέποντας την μετάδοση στα παιδιά που κυοφορούν

7. Να αγορασθούν και να μοιρασθούν 10 HIV testing kits

8. Nα αγορασθούν βασικά τρόφιμα για μια 4μελή οικογένεια για ολόκληρη την ημέρα

9. Να αγορασθούν 35 κουτιά γάλα και να μοιρασθούν στα παιδιά που φέρουν τον ιό

Σε έπεισα; Κάνε κλικ εδώ και δες πώς είναι το Viva Glam που μπορείς να βρεις τώρα σε όλα τα καταστήματα MAC
!

Read More

And More