Beauty Advent Calendars: Ο ωραιότερος τρόπος να μετρήσεις αντίστροφα μέχρι τα Χριστούγεννα

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου πλησιάζει και είμαι σίγουρη πως έχεις ήδη στολίσει το δέντρο και προετοιμάζεσαι ώστε να είναι όλα τέλεια. Τα Χριστούγεννα είναι μια μαγική γιορτή, στα μέσα του χειμώνα. Διαλέγεις δώρα για τους αγαπημένους σου, περιμένεις με το δικό σου και ίσως κάνεις η ίδια στον εαυτό σου εκείνο που σκέφτεσαι μήνες τώρα. Κι αν δεν έχεις αποφασίσει το δώρο που θα κάνεις στην κολλητή σου, η σημερινή μου πρόταση είναι απλά απίθανη. Θα πρέπει όμως να προλάβεις πριν καν ξεκινήσει ο Δεκέμβριος μιας και πρόκειται για τα υπέροχα beauty advent callendars που κάνουν τη διαδικασία της αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα απλά εκπληκτική.  

Chanel Νο 5 The Calendar: Έχει το σχήμα του εμβληματικού αρώματος, θυμίζει έργο τέχνης και διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό. Περιλαμβάνει 27 κουτιά από το 5 έως το 31. Το “5” εκπροσωπεί το νούμερο του αρώματος και το 31 εκείνον της μυθικής διεύθυνσης του οίκου. Τα κουτιά περιέχουν εμβληματικά προϊόντα αλλά και limited-edition εκπλήξεις. Μεταξύ άλλων είναι κρυμμένα κραγιόν, βερνίκι νυχιών, άρωμα αλλά και χιονόμπαλα. 

Lancome Αdvent Calendar: Ξεδιπλώνεται σαν μια μαγική πόλη, καθώς το Παρίσι εμφανίζεται μπροστά στα μάτια σου. Μέσα σε καθένα από τα κόκκινα, λευκά και αστραφτερά χρυσά σπιτάκια θα βρεις αγαπημένα και εμβληματικά προϊόντα περιποίησης, μακιγιάζ, αρώματα, καθώς και premium προϊόντα σε μέγεθος μινιατούρας ή κανονικό. Φέτος, το ημερολόγιο είναι ακόμα πιο ξεχωριστό, χάρη στον νέο οικολογικό σχεδιασμό, ώστε να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα δώρο που είναι φιλικό προς τον πλανήτη και το περιβάλλον.

Jo Malone: Η εορταστική αντίστροφη μέτρηση ξετυλίγεται μέσα από μία λαμπερή συλλογή συλλεκτικών προϊόντων καθώς και μίας Cologne30ml. Οι εσάνς είναι κλεισμένες μέσα σε ένα κομψό κουτί στο εμβληματικό χρώμα του οίκου. 

NYX Gimme Super Stars! 24 Day Holiday Countdown: Μέσα στη λαμπερή συσκευασία θα βρεις 24 από τα εμβληματικά best-seller μας σε μίνι και πλήρες μέγεθος κατάλληλα για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη. Κάθε φορά που θα ανοίγεις ένα παραθυράκι θα νοιώθεις σαν Super Star.

L’ Occitane Classic Advent Calandar: Ο διάσημος καλλιτέχνης Tristan Bonnemain, εικονογραφεί τη φετινή έκδοση με τα ξωτικά-τεχνίτες της L’Occitane! Μέσα στο μπλε royale κουτί κρύβονται 24 από τα πιο ξεχωριστά φυσικά προϊόντα μεταξύ των οποίων είναι εμβληματικά προϊόντα ντους με Βερβένα και Αμύγδαλο όπως το Almond Shower Oil, το βραβευμένο Immortelle Overnight Reset Oil-in-Serum και ένα μπουκέτο από τις Best-Sellers κρέμες χεριών μας, που περιλαμβάνει και την κλασική φροντίδα με Shea Butter.

The Body Shop Share the Love Big Advent Calendar: Μια πρωτότυπη pop-up σχεδίαση που θα σε ταξιδέψει σε έναν χριστουγεννιάτικο κόσμο γεμάτο αγάπη και χαρά! Είναι γεμάτο με μοναδικές mini και full size εκπλήξεις για το μπάνιο, το σώμα, το πρόσωπο, τα μαλλιά, τα χέρια και τα χείλη καθώς και μοναδικά αξεσουάρ.

 

Avon: Ημερολόγιο 24 ημερών που περιλαμβάνει μερικά από τα πιο δημοφιλή προϊόντα του brand μεταξύ των οποίων βερνίκια νυχιών, μάσκαρα, φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας.

Merry Christmas!

 

Read More

And More