Bella Hadid: Παραδέχτηκε πως έχει κάνει πλαστική και το έχει μετανιώσει

H Bella Hadid είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα των τελευταίων χρόνων. Η ίδια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει όσο αφορά στην κατάθλιψη και τις μεταπτώσεις που έχει από την περίοδο που ξεκίνησε η καριέρα της μέχρι και τώρα. Τελευταία μάλιστα υπήρχαν φήμες για δήθεν διατροφικές διαταραχές αλλά και τις πλαστικές που έχει κάνει στο πρόσωπο της. 

Η Bella σε μία από τις τελευταίες της συνεντεύξεις της μίλησε για όλα όσα λέγονται και παραδέχτηκε πως στα 14 χρόνια της έκανε πλαστική στη μύτη της. “Ο κόσμος πιστεύει πως έχω καταστρέψει το πρόσωπο μου. Πράγματι έκανα πλαστική στη μύτη όταν ήμουν 14 χρόνων και μακάρι να είχα κρατήσει τη μύτη των προγόνων μου. Θα είχα μάθει να ζω με αυτό“.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella 🦋 (@bellahadid)

Όσο αφορά στις φήμες για το πηγούνι, το eye lift και τα χείλη της αρνείται τα πάντα. “Πιθανότατα ο κόσμος έχει επηρεαστεί από μία εφηβική φωτογραφία που δείχνω διαφορετική και πιο παχουλή. Όλοι αλλάζουμε όσο περνούν τα χρόνια. Δεν γίνεται να δείχνεις ίδια όπως στα 13. Κι αν πιστεύουν πως έχω κάνει eye lift πρέπει να πω ότι πρόκειται για ταινίες προσώπου. Ένα από τα πιο παλιά και παραδοσιακά tricks”. 

“O κόσμος με κάνει να πιστεύω πως δεν αξίζω τίποτα απ’ όσα έχω πετύχει. Και αυτό είναι ένα σύνδρομο που έχω. Πάντα θα έχουν κάτι να πουν κι εγώ θα είμαι πάντα η παρεξηγημένη” καταλήγει η Hadid. 

Read More

And More