Body Mist: Η ανάλαφρη εσάνς που μπορείς να φορέσεις ακόμη και στην παραλία

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού καθώς και στις διακοπές δεν αποχωρίζεσαι το αγαπημένο σου άρωμα. Κάποιες φορές όμως θέλεις μια ανάλαφρη εσάνς με εξωτικές νότες που ταιριάζουν στη διάθεση σου αλλά και την ατμόσφαιρα και αν είναι δυνατόν να τη φοράς ακόμη και στην παραλία. Γνωρίζεις άλλωστε πως θεωρείται απαγορευτικό από τους ειδικούς να χρησιμοποιείς άρωμα κάτω από τον ήλιο κι ενώ η θερμοκρασία είναι υψηλή. Υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν ερεθισμοί και κοκκινίλες. 

Υπάρχει όμως λύση και ονομάζεται body mist: Οι απαλές σαν νερό συνθέσεις που αφήνουν μια διακριτική αίσθηση και μπορείς να χρησιμοποιείς άφοβα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Στη συνέχεια θα δεις τα αγαπημένα μου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. 

The Body Shop Refreshing Passionfruit Body Mist: Με vegan σύνθεση και έλαιο από σπόρους passionfruit καθώς και  υαλουρονικό οξύ στη σύνθεση του, προσφέρει μια έντονη αίσθηση δροσιάς και αναζωογόνησης αλλά και πλούσια ενυδάτωση. Αφήνει ένα ανάλαφρο καλοκαιρινό άρωμα από passionfruit ενώ καταπραΰνει ακόμη και την πιο ξηρή ή αφυδατωμένη από τον ήλιο επιδερμίδα.

Korres Αγγούρι Bamboo Body Mist: Αναζωογονητικό body mist με άρωμα από δροσερό αγγούρι που συνδυάζεται υπέροχα με τις διακριτικές νότες bamboo. Με τονωτικό εκχύλισμα ginger και εκχύλισμα αλόης που χαρίζουν απαλότητα και μια έντονη αίσθηση δροσιάς στο σώμα.

Sephora Collection Monoi Scented Body Mist: Ανάλαφρο, δροσιστικό mist κατάλληλο για σώμα και μαλλιά με το εξωτικό άρωμα του ελαίου Monoi και εκχύλισμα γαρδένιας Ταϊτής. Η απόλυτη, εξωτική εσάνς που θα σου θυμίζει το φετινό καλοκαίρι για πάντα. 

Seventeen Rose Iria Body Mist: Με εκχύλισμα χαμομηλιού και ελιξίριο φραγκόσυκου που αφήνουν τέλειο φινίρισμα στο δέρμα. Συνδυάζονται υπέροχα με τις νότες από γαρδένια, νερόλι και τριαντάφυλλο,  βανίλια, ξύλο, πούδρα και περγαμόντο.

Blue Scents Body Mist Summer Tales: Με εκχύλισμα αλόης και χαμομηλιού και αρωματικές νότες από  εσπεριδοειδή, ylang-ylang, καρύδα και βανίλια θα χαρίζει έντονη αίσθηση δροσιάς.

 

Read More

And More