Coachella 2024: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των it girls

Το Coachella Festival είναι πλέον θεσμός με τις celebrities και τα it girls να κάνουν απίθανες εμφανίσεις με beauty looks και outfits εξεζητημένα και τολμηρά. Παράλληλα στη σκηνή ανεβαίνουν μερικά από τα διασημότερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας.

Η Lana Del Rey έφτασε στο χώρο του φεστιβάλ με μια Harley, η Gwen Stefani τραγούδησε μαζί με την Billie Eilish και έγινε viral ενώ η Megan Fox υιοθέτησε ένα ακόμη τολμηρό hair look που συζητήθηκε πολύ. 

To rodeo look είχε την τιμητική του ενώ όσον αφορά στο μακιγιάζ και τα χτενίσματα ήταν όλα τους extraordinaire. 

Δες στη συνέχεια και θα καταλάβεις. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PhuckyoRihanna aka Asia (@phuckyorihanna_)

Rihanna: Έκανε δυναμική εμφάνιση πλάι στον σύντροφό της A$AP Rocky και όλοι έκαναν στην άκρη να περάσει. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα στο αγαπημένο της, τον τελευταίο καιρό, Pamela’s updo με σφιχτές μπούκλες. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Megan Fox: Τα γαλάζια μαλλιά της είναι και πάλι πολύ μακριά και matchy με τα μάτια της. Φόρεσε το απαραίτητο cowboy hat, τόνισε ζυγωματικά και χείλη με ροζ αποχρώσεις και το βλέμμα με μαύρο μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. Το μανικιούρ της έχει την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά, με περλέ φινίρισμα. 

@haileybieber

Hailey Bieber: Με τα μαλλιά της sleek, με χωρίστρα στη μέση και μαζεμένα σε low bun. Τα χείλη της έχουν ματ φινίρισμα και ουδέτερο χρώμα με καφέ υποτόνο ενώ τα νύχια της πράσινα και matchy με την μπλούζα της. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Paris Hilton, Kyle Richards και Kesha: Η Hilton με τα μαλλιά της ελεύθερα και τέλειες μπούκλες. Η Richards με το ίδιο ακριβώς beauty look ενώ η Kesha εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ανεπιτήδευτο hairstyle. 

@peggygou_

Peggy Gou: Μάζεψε τα μαλλιά της σε μια εκκεντρική πλεξούδα που θυμίζει γλυπτό. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carolina Gonzalez (@cgonzalezbeauty)

Sabrina Carpenter: Με Barbie hair look, έντονα ζυγωματικά σε ροζ απόχρωση και γενναίες δόσεις highlighter, bubblegum χείλη με πιο σκούρο περίγραμμα και λευκό μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου που χαρίζει φωτεινό αποτέλεσμα. 

 

 

 

 

Read More

And More