Critics Choice Awards 2022: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks

 Λίγες ώρες μετά την απονομή των BAFTA στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο πραγματοποιήθηκαν τα  Critics Choice Awards 2022 στο Los Angeles. Είναι ο μήνας των βραβείων άλλωστε και όλα οδηγούν ολοταχώς στα Oscar. Οι celebrities περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ενώ υπήρξαν και εκείνες που παρέλαβαν ή παρακολούθησαν την τελετή από το Λονδίνο όπως για παράδειγμα η Lady Gaga. Με διαφορετικό και εξίσου εντυπωσιακά make up looks ήταν απλά υπέροχες. 

Reuters

Kristen Stewart: Ο στενός της συνεργάτης Adir Abergel δημιούργησε το απόλυτο old Hollywood hairstyle με απαλούς κυματισμούς στο πλάι και ανασηκωμένη φράντζα. Το soft smokey eye και οι nude αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά ολοκλήρωσαν το trec chic beauty look της.

Reuters

Selena Gomez: Παρέμεινε σταθερή στο αγαπημένο της flicked liner και τα μαζεμένα μαλλιά σε κότσο και με χωρίστρα στην άκρη. 

 

Reuters

Mandy Moore: Με απόλυτα φυσικό μακιγιάζ και τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα ανεπιτήδευτο half-up.

Reuters

Halle Berry: Το νέο της κούρεμα και το icy blonde της ταιριάζουν πολύ. Όσο αφορά στο μακιγιάζ κράτησε την επιδερμίδα λαμπερή και κινήθηκε σε ουδέτερες αποχρώσεις.

Reuters

Rachel Jegler: Τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα messy bun και με μια τούφα ελεύθερη να ακουμπά στο πρόσωπο που είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Μάτια και χείλη ήταν τονισμένα με σκούρες, μπορντώ αποχρώσεις. 

Reuters

Lady Gaga: Παρακολούθησε την τελετή από το Λονδίνο αλλά υιοθέτησε ένα διαφορετικό και επίσης υπέροχο και εντυπωσιακό beauty look. Η κίτρινη-χρυσή σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο είναι statement ενώ τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε updo με τέλειο twist στη φράντζα. 

Splash/Ideal Images

Maria Bakalova: Με sleek hairstyle, χωρίστρα στη μέση και σοφιστικέ make up look. 

Splash/Ideal Images

Juliete Lewis: Μία από τις πιο glamour εμφανίσεις της βραδιάς. Έντονες βλεφαρίδες, κόκκινα χείλη και wet look bun. 

Splash/Ideal Images

Michaela Jae Rodriguez: Με buzz cut και dramatic eye make up look σε ασημί και μπλε αποχρώσεις. 

 

Read More

And More