Deva Cassel: Είναι η νέα ambassador του οίκου Dior

Η Deva Cassel είναι η νέα Ambassador των fashion δημιουργιών της Maria Grazia Chiuri, Καλλιτεχνικής Διευθύντριας των Γυναικείων Συλλογών Dior καθώς και του Dior Makeup από τον Creative and Image Director Peter Philips. Γεννημένη στη Ρώμη το 2004, η Deva Cassel μεγάλωσε σε Γαλλία. Ιταλία και Βραζιλία. Μιλά τουλάχιστον πέντε γλώσσες ενώ ανέπτυξε από πολύ νεαρή ηλικία μια μεγάλη ευαισθησία για τις τέχνες, που κληρονόμησε από τους γονείς της Monica Bellucci και Vincent Cassel.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Είναι παθιασμένη με το τραγούδι και τη ζωγραφική και παρακολουθεί μαθήματα θεάτρου από την παιδική της ηλικία. Η καλλιτεχνική της ιδιοσυγκρασία την οδήγησε φυσικά στο να ενδιαφερθεί για τον κόσμο των εικόνων, τον οποίο ανακάλυψε και εξερεύνησε μέσα από τη μόδας, ξεκινώντας την καριέρα της στο μόντελινγκ σε ηλικία 16 ετών. Eμφανίστηκε στο εξώφυλλο των μεγαλύτερων διεθνών περιοδικών και περπάτησε στις πασαρέλες της Εβδομάδας Μόδας ενώ έγινε ένα από τα πιο υψηλού προφίλ top models. 

Πρόκειται για μία ανερχόμενη προσωπικότητα της γενιάς της με αυτοπεποίθηση. Η Deva Cassel δεν αποκλείει τίποτα – και παράλληλα με την καριέρα της στο μόντελινγκ, αποφάσισε να ακολουθήσει στα χνάρια των γονιών της. Τον Σεπτέμβριο του 2023 έκανε τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός, σε σκηνοθεσία της Laura Luchetti στην ταινία La Bella Estate, στην οποία παίζει το ρόλο της μούσας ενός ζωγράφου στο δεκαετία του 1930. Παράλληλα ετοιμάζεται να εμφανιστεί επίσης στην ιταλική σειρά The Leopard, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Σε παραγωγή του Netflix, η σειρά είναι προσαρμοσμένη από το μυθιστόρημα “The Leopard” του Giuseppe Tomasi de Lampedusa, και είναι εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία του Luchino Visconti.

Read More

And More