Dior: Το χτένισμα και το make up look που είδαμε στο show της επόμενης σεζόν είναι εμπνευσμένα από τη selfie γνωστού μοντέλου

Η εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ξεκίνησε και οι μεγαλύτεροι οίκοι παρουσιάζουν τις τάσεις της σεζόν ‘Ανοιξη-Καλοκαίρι 2023. Τα beauty looks είναι απλά απίθανα και ξεχώρισαν ήδη τα χτενίσματα που είδαμε στον οίκο Dior. Τα μοντέλα είχαν τα μαλλιά τους μαζεμένα σε δύο χαμηλές αλογοουρές ενώ στο μακιγιάζ πρωταγωνιστεί το μαύρο μολύβι ματιών τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο. 

Reuters 

Κι αναρωτιέσαι ποια ήταν η πηγή έμπνευσης την αποκάλυψε ο make up artist και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Peter Phillips. Αρχικά είχε στο μυαλό του την Catherine de Medici, Βασίλισσα της Γαλλίας τον 16 αιώνα και στη συνέχεια η selfie ενός από τα μοντέλα που περπάτησαν στην πασαρέλα και πιο συγκεκριμένα της Stella Lucia. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stella Lucia (@stellaluciadeopito)

“Είναι υπέροχο να συνδυάζεις δύο τόσο διαφορετικές γυναικείες προσωπικότητες και να δημιουργείς ένα look. Από τη μία ένα ιστορικό πρόσωπο και από την άλλη μια σύγχρονη κοπέλα που βγάζει μια selfie στην κρεματοκάμαρα της και την ανεβάζει στα social” δήλωσε ο Phillips. 

Ετικέτες

Read More

And More