Emmy Awards 2021: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Το κόκκινο χαλί στρώθηκε και πάλι, μία εβδομάδα μετά τo Met Gala. Αυτή τη φορά με αφορμή τα Emmys. Οι celerbrities ήταν και πάλι εκεί, super εντυπωσιακές μιας και απ’ ότι φαίνεται τους έλειψαν πολύ οι δημόσιες εμφανίσεις. Φόρεσαν δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων και υιοθέτησαν συγκλονιστικά beauty looks. Δες στη συνέχεια τι εννοώ. 

Anya Taylor Joy: Η πργικίπισα της βραδιάς. Ήταν η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς με το συγκλονιστικό της updo να κλέβει την παράσταση και το κλασικό και αγαπημένο της κόκκινο χρώμα στα χείλη να αναδεικνύει την επιδερμίδας της. 

@gregoryrusselhair

Emma Corrin: Ιδιαίτερη, εξεζητημένη και απίθανη. Προκαλεί με το beauty look της μιας και είναι σοφιστικέ και ξεχωριστό. Κράτησε χαμηλούς τόνους στο μακιγιάζ με μια χρυσή πινελιά στα βλέφαρα.

@emmalouisecorrin

Yara Shadidi: Ακολούθησε τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν που είναι το matcy. Συνδύασε δηλαδή το πράσινο eye make up look με την Dior δημιουργία που φορούσε. Τα χείλη παρέμειναν nude αλλά λαμπερά και το δέρμα ματ και φυσική λάμψη. 

@emilychengmakeup

Tracee Ellis Ross: Ανεπιτήδευτη και πάντα υπέροχη. Άφησε τα τέλεια μαλλιά της στην ησυχία τους και είναι ένας από τους λόγους που την λατρεύω.

@reuters

Kerry Washington: Τα μαλλιά της είναι σφιχτά πιασμένα σε μια πλεξούδα, με αυστηρή χωρίστρα στη μέση. Συνδύασε το hair look με smoky eye και κόκκινο κραγιόν. Απλά τέλεια. 

@reuters

Elizabeth Olsen: Ο προσωπικός της hairstylist δημιούργησε ένα old Hollywood look στο bob της, με ανασηκωμένη φράντζα και κυματισμούς. Το glam επιστρέφει και μάλιστα στην ωραιότερη εκδοχή του. 

@reuters

Sarah Paulson: Κατακόκκινα χείλη όπως ακριβώς και το φόρεμα της. Το matchy είναι και επίσημα εδώ. 

@reuters

Kate Winslet: Classy και τόσο chic χωρίς υπερβολές. Τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα χαλαρό κότσο και το μακιγιάζ της απλό, απαλό και σε γήινους τόνους που της ταιριάζουν πολύ.  

@reuters

Kaley Cuoco: Ο make up artist Jamie Greenberg χάρισε έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα και κράτησε χαμηλούς τόνους ενώ η hairstylist Cristine Symonds μάζεψε τα μαλλιά σε χαλαρή αλογοουρά με αφέλειες δημιουργώντας ένα ανέμελο look. 

@jamiemakeup

Stay tuned για περισσότερες λεπτομέρειες!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More