Florence Pugh: Στην πρεμιέρα της ταινίας «Thunderbolts» υιοθέτησε το πιο συγκλονιστικό vibrant eye make up look

H Florence Pugh μαζί με τον Pedro Pascal και τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές της βρέθηκε στο Λονδίνο με αφορμή την πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Thunderbolts».

Η ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικά beauty looks αλλά αυτό που υιοθέτησε στη χθεσινή της εμφάνιση είναι πραγματικά συγκλονιστικό. 

Reuters

Για την ακρίβεια, ο προσωπικός make up artist της Pugh, Alex Babsky, τόνισε το βλέμμα της με μια pop πορτοκαλί σκιά δημιουργώντας ταυτόχρονα την τέλεια αντίθεση με το μαύρο eyeliner. Χείλη και ζυγωματικά είναι nude και άτονα αφήνοντας τα μάτια σε πρώτο πλάνο. H ηθοποιός φόρεσε μια gothic μαύρη δημιουργία από δαντέλα του Elie Saab. Τα μαλλιά της είναι wet sleek με απαλό όγκο στην κορυφή και τις άκρες γυρισμένες προς τα έξω. Απλά υπέροχη. 

Κεντρική photo: @bridgetbragerhair

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164