Glam, boho, minimal! 10 εικόνες για να φτιάξεις το boudoir των ονείρων σου!

Μου αρέσουν τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου γιατί είναι η τέλεια αφορμή για βόλτες στην πόλη και για να κάτσεις σπίτι σου και να το διακοσμήσεις όπως θέλεις ή/και όπως βλέπεις στο pinterest.

Οι βόλτες στην πόλη μπορούν να εξαντληθούν σε αυτή τη γραμμή γιατί εδώ είναι μια beauty στήλη και θα κάνουμε focus σε μερικές ιδέες για το πώς να φτιάξεις το boudoir των ονείρων σου. Ξέρω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζεις εδώ ένα αντίστοιχο θέμα. Let me tell you what! Δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Γιατί σε αυτήν εδώ τη στήλη αγαπάμε οτιδήποτε όμορφο και αν αυτό εμπεριέχει και το να ξεκινάμε και τελειώνουμε τη μέρα μας σε ένα spot που να είναι ωραίο και που θα σε εμπνέει να κάνεις το skincare routine σου, ακόμη καλύτερα!

Παρακάτω συγκεντρώσαμε δέκα εικόνες από boudoir που εντοπίσαμε στο pinterest σε πολλά και διαφορετικά στιλ. Scroll down!

Glam

Υπάρχουν δύο βασικά στοιχεία που θα κάνουν το boudoir σου να δείχνει από ένα απλό boudoir… ultra glam όπως αυτά που βλέπεις στο instagram. Το ένα στοιχείο είναι να επιλέξεις έναν μεγάλο vintage καθρέφτη (σε μαγαζιά που έχει παλιά έπιπλα θα βρεις πάρα πολλούς και πιο οικονομικούς σε σχέση με τα καταστήματα επίπλων) και μια όμορφη καρέκλα η οποία μπορεί να έχει είτε χρυσές λεπτομέρειες, βελούδινο ύφασμα κλπ. Και ως προς τη διακόσμηση, ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια θα ενισχύσουν τον glam χαρακτήρα του boudoir σου.

Minimal

Το minimal boudoir είναι αυτό που λέει και το όνομά του: minimal, χωρίς υπερβολές, loud στοιχεία και χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο στο δωμάτιό σου. Αυτού του τύπου τα boudoir είναι ιδανικά αν α) είσαι και minimal at heart που σημαίνει ότι δεν έχεις άπειρα ρούχα ή καλλυντικά και ακολουθείς ένα βασικό αλλά επιτυχημένο skincare ή αν β) το σπίτι σου δεν έχει πολλούς χώρους οπότε δεν θέλεις να καταλάβεις και πολύ από αυτόν. Στα minimal boudoir επίσης, κανένα έπιπλο δεν είναι ογκώδες είτε μιλάμε για την καρέκλα, τον καθρέφτη ή το τραπέζι.

Girly

Πρωταγωνιστές εδώ είναι τα ροζ στοιχεία. Μερικές ιδέες είναι να επενδύσεις σε μια ροζ καρέκλα ή ακόμη και να ντύσεις τον τοίχο με μια ροζ ταπετσαρία. Για εμάς, #vanitygoal είναι το boudoir της αγαπημένης μας Γαλλίδας influencer και makeup artist, Violette.

Boho

Πράσινο, ψάθα και φυτά είναι τα πιο βασικά στοιχεία που συνθέτουν ένα bohemian boudoir. Αυτού του τύπου το boudoir σου ταιριάζει αν το στιλ σου είναι boho έτσι κι αλλιώς, αν δηλαδή σου αρέσουν τα φαρδιά φορέματα, τα cowboy boots κλπ. Και φυσικά, σε ένα τέτοιο boudoir θα πρέπει να εξασφαλίσεις χώρο αντίστοιχα και για τα bohemian κοσμήματά σου εκτός από τις φυσικές κρέμες σου!


Ποιο στιλ σου αρέσει περισσότερο; 

 

Read More

And More