H Ελληνίδα Mary Katrantzou συνεργάζεται με έναν μεγάλο οίκο αρωμάτων και δημιουργεί το επόμενό μας άρωμα

Το επόμενο άρωμα μας έχει ελληνική υπογραφή! Η αγαπημένη μας Mary Katrantzou, η σχεδιάστρια που σημειώνει τεράστια καριέρα στο εξωτερικό με τα signature prints της, συνεργάζεται με τον οίκο Bulgari και μαζί δημιουργούν το επόμενό μας άρωμα! Και το όνομα αυτού, ΟΜΝΙΑ! Παρακάτω σου παραθέτουμε το Δελτίο Τύπου όπως ακριβώς έφτασε στο mail κάθε beauty στον κόσμο ώστε να μην χάσεις ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια! 

“Η διάσημη Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας Mary Katrantzou και ο διεθνούς φήμης αρωματοποιός Alberto Morillas, ένωσαν τις δημιουργικές τους δυνάμεις και δημιούργησαν ένα μοναδικό άρωμα το οποίο θα εμπλουτίσει τη συλλογή OMNIA. Το όραμα της για ενα κόσμο γεμάτο χρώμα και αισιοδοξία αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για την σχεδιάστρια η οποία είναι διεθνώς γνωστή ως “queen of
prints. Η θετικότητα της και η φωτεινή προσώπικότητά της ταίριαξαν αρμονικά με τον οίκο Bulgari και την πολυτέλεια, την ενέργεια και το χρώμα της σειράς Omnia”. 

Όσο για το άρωμα αυτό καθαυτό, είναι ένα άρωμα φρέσκο, με ενέργεια που δεν περνά απαρατήρητη, ένα άρωμα που αποπνέει αισθησιασμό. Θα το αγαπήσεις αν έχεις αδυναμία στα λουλουδάτα αρώματα.

 

Read More

And More