J’adore Parfum D’Eau: Το άρωμα που αναστατώνει τις αισθήσεις και προκαλεί επανάσταση!

Το άρωμα είναι μια μορφή υπογραφής. Και αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη κάθε φορά που επιλέγω την εσάνς που θα εμπιστευτώ. Αφήνει το αποτύπωμά μου στον χώρο, αποκαλύπτει τις διαθέσεις και πτυχές της προσωπικότητάς μου. Αυτό δεν θέλει κάθε γυναίκα; Να μένει αξέχαστη, να αφήνει το σημάδι της, να αγγίζει τις αισθήσεις… J’adore του οίκου Dior!

Η πιο επαναστατική μορφή του είναι εδώ, με λουλούδια και νερό μόνο, ήρθε για να αποτυπώσει και να εκφράσει τη γυναικεία σου δύναμη. Τη φυσική σου μαγεία, τη δυναμική σου. Να σε κάνει να νιώσεις όπως η Σαρλίζ Θερόν. Γυναίκα του σήμερα, γυναίκα που δεν σταματά μέχρι να πάρει αυτό που θέλει.

J’adore! Με την επαναστατική φόρμουλα και τη διαχρονικά αγαπημένη υπογραφή Dior! Ο Dior, άλλωστε, ήταν γνωστός οραματιστής και επιθυμία του οίκου ήταν και είναι να επεκτείνει και να ξεπερνά τα όρια. Αντισυμβατικός με classy τρόπο και πρωτοπόρος, έρχεται τώρα με την πιο επαναστατική εκδοχή του αρώματος J’adore, που θα λατρέψεις!

Επαναστατική Σύνθεση 
Πρόκειται για το J’adore Parfum d’Eau. Μία αρωματική έκπληξη. Δεν ακολουθεί τους κανόνες και τις συμβάσεις της αρωματικής δημιουργίας. Παραμένει floral αλλά με πολυδιάστατο τρόπο και η επανάσταση κρύβεται σε ένα βασικό γεγονός: Δεν περιέχει ίχνος οινοπνεύματος. Νερό και λουλούδια μόνο. Μια αλχημεία και ένα επίτευγμα που αλλάζει τα δεδομένα. Και πίσω από τη νέα μου λατρεία κρύβεται και πάλι ο αρωματοποιός François Demachy. Εκείνος που δημιούργησε την αρχική μορφή του J’adore, αλλά ονειρευόταν χρόνια τώρα μια νέα, πρωτοποριακή σύνθεση και επέλεξε την πιο συναρπαστική, την πιο δύσκολη και παράτολμη, κερδίζοντας το μεγάλο στοίχημα: μιας εσάνς χωρίς οινόπνευμα, με την ίδια ένταση και υπόσταση. Αυτό είναι το Parfum d’Eau. 

Πώς το πέτυχε; Με μια πρωτοποριακή διαδικασία επεξεργασίας των ελαίων, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Μια τεχνική νανο-γαλακτωματοποίησης σε υψηλή πίεση, που αποτελείται κατά βάση από νερό και αναμιγνύεται με μια υψηλή συγκέντρωση ελαίων. Οι floral νότες ακουμπούν απαλά το δέρμα και η οικεία αίσθηση του νερού αφήνει το αποτύπωμα του J’adore για ώρες.

Το νερό αγκαλιάζει την κορυφή, την καρδιά και τη βάση
Το κλασικό τρίπτυχο δεν υφίσταται και τη θέση του παίρνει μια σύνθεση με δροσερές  νότες από λουλούδια. Ένα μπουκέτο που ξεδιπλώνεται αργά, ανεπιτήδευτα και παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο. Η κινέζικη μανόλια αγκαλιάζει το γιασεμί και το αισθησιακό τριαντάφυλλο συναντά το δροσερό αγιόκλημα, δημιουργώντας την πεμπτουσία μιας τέλειας αρμονίας με λευκά λουλούδια και  πράσινες νότες. Με αυτήν την αρμονία, κάθε γυναίκα που αφήνεται στην αίσθησή του νιώθει ξεχωριστή και μοναδική. Κινείται ανάμεσα στην αέρινη ύπαρξη και το απόλυτο θηλυκό.  

Νερολί Προβηγκίας
Μέσα στο iconic μπουκάλι-αμφορέα του J’adore Parfum d’Eau κλείνεται το φως και η φύση. Η δροσιά του νερού και η τρυφερή αίσθηση των λουλουδιών. Και στην καρδιά του κρύβεται –φυσικό και μεθυστικό– το Νερολί Προβηγκίας, που λαμβάνεται μέσω απόσταξης με υδρατμούς από τα άνθη της νεραντζιάς. Χάρη σε μια ξεχωριστή διαδικασία, όπου δεν  χρησιμοποιείται κανένας διαλύτης, το ανθόνερο διαχωρίζεται από το αιθέριο έλαιο της νεραντζιάς που φύεται στο έδαφος της Προβηγκίας –στο κτήμα της Christelle Archer, η οποία, με τη βοήθεια του οίκου Dior, το φύτεψε ξανά μετά από 25 χρόνια.

Η Μούσα
Η μοναδική Σαρλίζ Θερόν πρωταγωνιστεί στην καμπάνια του J’adore Parfum d’Eau. Στάθηκε μπροστά από τον φακό του Jean-Baptiste Mondino. Mε υπαινικτικό βλέμμα, λουσμένη στο φως και με το κλασικό πλέον χρυσό αξεσουάρ στον λαιμό της που σχεδίασε η Maria Grazia Chiuri, αγκαλιάζει το άρωμα που λατρεύει, το φυλαχτό της: τον λευκό αμφορέα του J’adore, όπου τα λουλούδια ενώνονται με το νερό.

Η Σαρλίζ Θερόν αποκαλύπτει τους λόγους που το J’adore Parfum d’Eau είναι η νέα μεγάλη της αγάπη. Αποκαλύπτει τους λόγους που θα θέλεις να το φορέσεις κι εσύ! Για να εκφράσεις το δυναμικό “είναι” σου, για να αφήσεις το ανεξίτηλο σημάδι σου, για να δηλώσεις ότι ξέρεις να παίρνεις αυτό που θέλεις, για να αρωματίσεις τη φύση σου. J’adore! Είσαι γυναίκα και σε λατρεύεις!